Participació en diferents programes socials

Dijous, 1 de desembre de 2022 a les 10:07

Entitat que fa la demanda: Creu Roja Caldes de Caldes de Montbui

En aquesta entitat podràs fer de voluntari/ària en diferents àmbits d'intervenció.

Edat mínima voluntariat: + 16

Voluntariat i formació
Voluntariat per donar suport a les tasques d'oficina. Es pot realitzar els dilluns, dimecres i divendres, de 16 a 19h.

Gent gran i atenció a la dependència
Envelliment actiu; Voluntariat de proximitat per millorar el benestar de les persones grans fent-los visites, portant-los els kits de suport, etc. Es pot realitzar de dilluns a divendres, de 10 a 13h.

Teleassistència domiciliària; Voluntariat per realitzar visites de seguiment del servei de teleassistència. Es pot realitzar quan al voluntari li vagi bé, però les reunions de coordinació amb la creu roja són els divendres, de 17 a 19h. (és preferible tenir carnet de conduir).

Intervenció social
Classes de llengua i coneixement; Voluntariat per fer converses amb persones nouvingudes. Es pot realitzar dos matis a la setmana, dimarts i dijous.

Magatzem de roba; Voluntariat per recollir, classificar, endreçar i entregar la roba. En aquest moment es pot realitzar dilluns i dimecres de 17 a 19.30h.

Magatzem d'aliments; Voluntariat per fer i donar els lots d'aliment. Es pot realitzar un cop al mes (prèvia convocatòria), al matí. Es requereix habilitat per pesar, contar, etc.

Magatzem d'estris de nadons; Voluntariat per realitzar el manteniment, organització del magatzem i l'entrega dels estris. Es pot realitzar un dia la setmana, al matí.

Kits de suport social; Voluntariat per preparar els kits de suport social. Es pot realitzar de dilluns a divendres, de 10 a 13h.

Infància i Joventut
Espais d'entreteniment per a infants; Voluntariat per realitzar activitats d'entreteniment per a nens/es mentre les seves mares assisteixen a les classes de llengua i coneixement. Es pot realitzar dos matins a la setmana, dimarts i dijous.

Campanya de recollida de joguines; Voluntariat per recollir i preparar les joguines. Es pot realitzar un cop l'any, aproximadament durant un mes, en diversos horaris.

Comunicació i difusió i captació de fons
Voluntariat per assistir a fires i activitats molt puntuals de creu roja.

Dedicació: el voluntari podrà escollir la seva participació en els dies i horaris que es realitza l'activitat de cada àmbit d'intervenció.
 

Adreça't a l'Oficina del Punt de Voluntariat i t'informarem

Darrera actualització: 07.03.2023 | 12:34