Ja podeu reservar les entrades per entrar al Parc Reial 2023

Dijous, 22 de desembre de 2022 a les 11:49

El Parc Reial s’instal·larà a Can Rius els dies 3, 4 i 5 de gener. A partir del 22 de desembre, a les 12 h, podeu fer la reserva d’entrades a través de CaldesCultura

El 3, 4 i 5 de gener el Parc de Can Rius es tornarà a transformar en el Parc dels Reis Mags, el campament on els infants de Caldes de Montbui podran entregar les seves cartes als i les patges reials i a ses majestats.

El Parc dels reis Mags estarà en funcionament del dimarts 3 al dijous 5 de gener. Els dies 3 i 4 de gener es podrà visitar entre les 17 h i les 20.30 h. Mentre que el dimecres 5 de gener l’horari serà d’11 a 13 h.

L’accés al Parc dels Reis Mags es farà pel pont de Can Rius i la sortida dels visitants serà per la plaça Taunnustein.

Els visitants disposaran de 30 minuts per passejar, visitar els diferents espais, entregar les cartes i saludar als patges i a ses majestats. Els dies 3 i 4 de gener ses majestats encara no hauran arribat i, per tant, qui rebrà les cartes dels infants seran els i les patges reals. El dia 5 de gener, en canvi, els Reis Mags sí que rebran directament les cartes de mans dels infants.

Tots els assistents han de reservar entrada gratuïta per poder accedir. Aquest any seran entrades individuals per a cada persona que accedeixi al recinte i es podran reservar a la web de caldescultura.cat partir del dimecres 22 de desembre a les 12 h.

Darrera actualització: 22.12.2022 | 12:01