InfoCaldes 17/04/2015

Divendres, 17 d'abril de 2015 a les 11:22

Al InfoCaldes d'avui divendres 17 d'abril podreu seguir aquestes i altres informacions

1. Som Caldes fa pública la seva llista electoral per a les eleccions municipals. L'equip l'encapçala l'advocada calderina Sandra Redondo i el formen un total de 17 persones; 9 dones i 8 homes.


2. El Partit Socialista de Caldes fa oficial aquest divendres la seva llista electoral en un acte a Les Cases dels Mestres. El Partit Popular, mentrestant, presenta aquest divendres, també, a Montserrat Romano com a candidata a l'alcaldia de Caldes.


3. L'Escola Montbui es suma a la celebració del Dia Mundial del Circ organitzant una setmana temàtica al voltant d'aquesta qüestió.


4. Tot apunt per a la celebració, el proper dijous 23 d'abril, de la Diada de Sant Jordi. El parc de l'Estació serà l'espai principal de la celebració, amb més de 30 parades de llibres, roses, art i motius relacionats amb la identitat calderina i catalana.


5. Caldes està representada aquests dies al B-Travel, el nou punt de trobada del turisme de la ciutat de Barcelona. Turisme Vallès i Caldes tenen una representació dins l'estand de Catalunya i sota la marca Costa Barcelona. L'esdeveniment té lloc des d'aquest divendres fins el diumenge dia 19 al pavelló número 8 del Recinte Montjuïc 1 de Fira de Barcelona, de 10 del matí fins a les 8 de la tarda.

Darrera actualització: 17.04.2015 | 11:26