L'Ajuntament de Caldes de Montbui col·labora amb 7.000€ en la compra de l'ambulància de Creu Roja

Dimarts, 8 de maig de 2007 a les 00:00
Montserrat Domènech, alcaldessa, i Florentino Robisco, president de Creu Roja Caldes-Palau-Sant Feliu, han signat el conveni de col·laboració entre les dues entitats per la compra de la nova ambulància de l'ONG. Segons el conveni, l'Ajuntament aporta 7.000€ per a aquesta nova adquisició que millorarà els serveis preventius i d'emergència a la població a càrrec de l'ONG local.

La nova ambulància va ser presentada a la població el passat gener
Creu Roja de Caldes ha renovat l'ambulància per la millora dels serveis preventius i d'emergència que ofereix a la població. En l'adquisició del vehicle, que costa aproximadament uns 47.000€, col·labora l'Ajuntament de Caldes de Montbui amb 7.000€, la secció local d'ERC amb 6.000€ i l'entitat privada So JC amb 3.000€.

La millora de la dotació de l'ONG local suposa també una millora dels serveis preventius i d'emergència que presta a la població i que estan recollits en el conveni de col·laboració que mantenen l'entitat i l'Ajuntament. Segons aquest acord, Creu Roja es fa càrrec de la prevenció i els socors dels actes culturals, lúdics o esportius que l'Ajuntament decideixi aportant els voluntaris sanitaris i l'ambulància.

Per la importància d'aquest servei dins la població, l'Ajuntament destina una subvenció anual a Creu Roja i a aquesta subvenció afegeix ara la col·laboració en la compra de l'ambulància.

Mes detalls sobre el conveni
El conveni entre Creu Roja i l'Ajuntament estableix que l'entitat pren el compromís de fer els serveis de prevenció i socors i l'atenció puntual de demandes d'emergència sanitària. També es compromet a dur a terme cada any un llistat d'accions relacionades amb el treball social, la formació, la solidaritat, la cura ambiental i la captació de voluntariat.

L'Ajuntament per la seva banda es compromet a fer una aportació anual de 6.000€, dels quals 4.200 es destinen al projecte de serveis preventius i d'emergència per al qual es compra ara l'ambulància.
Darrera actualització: 05.03.2013 | 11:18