Gran Recapte 2017

Dilluns, 20 de novembre de 2017 a les 12:30

Els dies 1 i 2 de desembre Caldes de Montbui se suma al Gran Recapte que organitza el Banc d’Aliments de Catalunya i el principal beneficiari de la col·lecta local serà el Rebost d’Aliments

Pilar Aznar, regidora d'Acció Social i Igualtat d'Oportunitats

Xavier Torres, Càritas Caldes

Joaquim Campistron, Esglèsia Evangèlica Paraula Viva

Carles Martínez, amb Maria Antònia Marc, Creu Roja

L’Ajuntament, amb Creu Roja, Càritas i les Esglésies Evangelistes Paraula Viva i George Lawrence organitzen el Gran Recapte calderí i s’afegeixen a la campanya de recollida d’aliments que promou del Banc d’Aliments de Catalunya.

La recollida es farà els dies 1 i 2 de desembre amb la col·laboració dels supermercats Caprabo, Mercadona, Bonarea, Dia i Coaliment, més altres establiments adherits a la Unió de Comerciants i Industrials de Caldes (UCIC) que aquell dia posaran contenidors.

Els aliments recollits al municipi seran distribuïts a través del Rebost Solidari de caldes de Montbui.

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària, també serveix per donar a conèixer la situació que travessa aquest grup, que arran de la crisi econòmica que estem vivint, ha anat creixent. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.

Els organitzadors han recordat que l’any passat es van recollir 13.000 kg d’aliments. Totes les entitats implicades esperen que aquesta xifra segueixi creixent.

http://www.granrecapte.com/

Crida de voluntariat

En paral·lel, el Punt de Voluntariat ha obert una crida perquè la ciutadania calderina ajudi en tasques de recollida, transport i classificació dels aliments recollits. De moment, el Gran Recapte local torna a comptar amb la col·laboració de l’Escola Pia, que promou que alumnat del centre se sumi al voluntariat que necessita la campanya.

Si esteu interessats:

·         Associació que fa la demanda: Gran Recapte d'Aliments de Catalunya

·         Activitat: recollida d'aliments bàsics

·         Inscripció al voluntariat del gran recapte: Trobaràs el formulari en línia a la web  http://www.granrecapte.com/

·         Si t'interessa aquesta crida puntual de voluntariat adreça't a participacio@caldesdemontbui.cat o al telèfon 93 862 70 24 i t'informarem de com inscriure't i participar d'aquest voluntariat.

·         Si vols consultar altres crides permanents de voluntariat que et proposen les entitats de Caldes consulta la web: //www.caldesdemontbui.cat/municipi/ciutadania/crides-de-voluntariat/

Darrera actualització: 24.11.2017 | 12:34