Bases específiques i el formulari per a la participació al 4t. Concurs de Cartells de Festa Major 2017

Dimarts, 21 de febrer de 2017 a les 11:35

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament, en la sessió ordinària del dia 3 de febrer de 2017 va aprovar les bases específiques i el formulari per a la participació al 4t.. Concurs de Cartells de Festa Major 2017 següents:

«4t. CONCURS DE CARTELL DE FESTA MAJOR DE CALDES DE MONTBUI DE 2017.

AMB UN ÚNIC PREMI GUANYADOR DE 500,00 EUROS sobre el qual s'aplicaran les retencions fiscals que corresponguin.

A QUI VA ADREÇAT
El concurs és obert a tota persona, major de 16 anys, que hi vulgui participar de manera individual o col·lectiva presentant una o més obres originals i inèdites.

MATERIAL GRÀFIC QUE CAL PRESENTAR
- Cal presentar una imatge de cartell de Festa Major.
- Cal presentar també un mínim de 7 elements gràfics que tinguin relació amb la imatge del cartell, per incloure a l'interior del programa de mà.

CARACTERÍSTIQUES DEL CARTELL
Mides: la reproducció del cartell s'ha d’incloure en unes mides màximes de 297x420, acceptant qualsevol proporció dins d'aquestes mides.

Format: tots els originals s'han de lliurar en format digital a la resolució de 300 dpi al 100 % de la mida. També s'acceptaran obres en format Photoshop, PSD, JPG o TIFF.
També s'ha de presentar una còpia impresa muntada en un suport rígid, cartolina o material gruixut.

  • En el cas de l'obra guanyadora l'autor haurà de lliurar a l'ajuntament el treball en suport digital en format d’arxiu Freehand, Illustrator o Indesign.

El cartell ha d’incloure:
- El text: “Festa Major 2017”
- El text: “Caldes de Montbui”
- Les dates de la Festa Major: “6, 7,8 i 9 d’octubre i capvuitada”
- Ha de preveure un espai per als logos dels patrocinadors, de l'Ajuntament, la Diputació de Barcelona i de la marca turística de Caldes de Montbui.

Tècnica: els dissenys es poden realitzar en qualsevol estil o tècnica que permeti la fotoreproducció. Es pot utilitzar pintura, il·lustració, fotografia, collage, etc. sempre que sigui apta per a la reproducció mitjançant quadricromia. No s’admetran tintes metal·litzades o fluorescents, ni relleus ni volums enganxats.

Adaptacions del cartell guanyador: l'autor del guanyador es compromet a fer les adaptacions que requereixin els diferents suports de comunicació.

COM S’HA DE PRESENTAR
Manera de presentació: l’obra s’ha de presentar dins un sobre amb pseudònim, acompanyat de l'imprès de Formulari. En aquest sobre també ha de constar un altre sobre tancat amb les dades del participant (nom, adreça, DNI i telèfon).

Lloc i horaris on s'ha de presentar: els treballs s’han de presentar a l’OAC (Oficina d’Atenció al Ciutadà) de l’Ajuntament, plaça de la Font del Lleó, 11 - 08140 Caldes de Montbui (Telèfon: 93 865 56 56). Els horaris d’entrada de registres són: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h; els dimarts de 15 a 20 h; els dissabtes de 10 a 14 h.

Terminis: els treballs es poden presentar fins el dia 15 de juliol de 2017.

Altres: les obres no han d’anar signades; se signaran obligatòriament quan el jurat faci públic el nom del guanyador.

Les obres que es presentin en un format o presentació diferents als esmentats en les bases seran desqualificades, així com les que no fomentin els valors cívics i culturals de la festa.

PROPIETAT DE LES OBRES
La propietat intel·lectual del treball guanyador correspondrà a l’autor. Això no obstant, l’atorgament del premi comportarà sobre el treball guanyador la cessió exclusiva i gratuïta, a favor de l'Ajuntament de Caldes, de tots els drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació per qualsevol modalitat, mitjà o format, inclosos els audiovisuals, els informàtics, els multimèdia i els telemàtics.

L'Ajuntament de Caldes podrà exercir els seus drets lliurement, sense limitacions de tipus temporal o territorial, ni de cap altre tipus, i sense que en cap cas sigui necessària l'autorització de l'autor, el qual no tindrà dret a cap tipus de remuneració, percepció, participació, compensació ni indemnització per raó d'aquell exercici ni de la cessió de drets.
A tall d'exemple, l'Ajuntament de Caldes podrà fer exposicions del treball, ja sigui en espais de titularitat pública, municipal o no, o privada. També podrà reproduir-lo en un mitjà o format que en permeti la comunicació pública (publicacions, pòsters, fullets, tríptics, audiovisuals, etc.), obtenir-ne tantes còpies com desitgi i distribuir-les entre administracions, institucions i particulars amb l’objecte de difondre'l i de donar-lo a conèixer.
L'Ajuntament de Caldes queda autoritzat expressament per divulgar el treball en la forma i pels mitjans que consideri més adients.
L'Ajuntament de Caldes podrà exercir els seus drets sobre un fragment o part del treball, llevat que això en desvirtuï la finalitat, l’objectiu o la naturalesa.

L'Ajuntament de Caldes podrà portar a terme totes les actuacions anteriors directament o en col·laboració amb altres administracions, organismes o institucions públiques o privades i particulars, sense que calgui l'autorització de l'autor.

RECOLLIDA DE LES PROPOSTES PRESENTADES
Les propostes presentades romandran al Departament de Cultura de l’Ajuntament de Caldes, a disposició dels interessats, del 10 al 31 d'octubre de 2017.
Un cop transcorregut aquest termini, si no s’han retirat, l’Ajuntament de Caldes podrà destruir-los sense que això origini dret a cap tipus d'indemnització o compensació.

EL JURAT
El jurat estarà presidit pel regidor de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Caldes i constituït per professionals del món del disseny i per tècnics de l’Ajuntament de Caldes.
El veredicte del jurat es farà públic el dia 20 de juliol de 2017.
El jurat es reserva el dret de declarar desert el concurs, com també de resoldre qualsevol imprevist, o desqualificar una obra.
Per a la valoració dels treballs presentats el jurat tindrà en compte, de forma prioritària, els criteris següents: la qualitat tècnica, la qualitat artística, l’impacte visual, la creativitat, l’originalitat i la referència a algun element singular de Caldes de Montbui.

CARACTERÍSTIQUES DEL PREMI
El premi s’atorgarà a un sol treball i consistirà en la suma de 500,00 euros sobre el qual s'aplicaran les retencions fiscals que corresponguin.

ACCEPTACIÓ DE LES BASES
La participació al concurs comporta el ple coneixement i acceptació de les bases d'aquest concurs així com el reconeixement del caràcter inapel·lable del veredicte del jurat.

INFORMACIÓ I CONSULTA DE LES BASES
Departament de Cultura, plaça de la Font del Lleó, 11 - 08140 Caldes de Montbui.
Telèfon: 93 862 70 24
Internet: www.caldesdemontbui.cat i festamajor.caldesdemontbui.cat
Tauler d'anuncis de l'ajuntament

La qual cosa es fa pública per al coneixement general.

1) Contra aquest acte administratiu que és definitiu en via administrativa podeu interposar en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent al de la recepció d’aquesta notificació, recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius de la província de Barcelona.

2) Tanmateix, podeu interposar contra aquest acte administratiu recurs de reposició en el termini d’un mes a comptar des del dia següent al de la recepció d’aquesta notificació i contra la seva resolució i en el termini de dos mesos recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius. En el supòsit que no es dictés resolució expressa en el termini d’un mes s’entendrà expedita la via contenciosa durant sis mesos.

Data oficial de publicació: CATCert

Darrera actualització: 21.02.2017 | 11:35