Anunci sobre l'aprovació inicial del projecte d'urbanització del Polígon d'Actuació 1 «La Salut 2». Expedient TG301-2016-000002.

Dijous, 15 de setembre de 2016 a les 10:29

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Caldes de Montbui, en sessió de data 26 de juliol de 2016, va aprovar els acords següents:

«Primer. Aprovar inicialment el projecte d'urbanització del Polígon d'actuació PA-1 (La Salut 2) presentat pel senyor Jordi Garcia Vilagrassa en representació del polígon d'actuació PA-1 “La Salut-2”, amb un pressupost de 63.378,31 euros IVA inclòs, amb les prescripcions i observacions següents, les quals s'hauran d'incorporar abans de l'aprovació definitiva: a) Caldrà preveure una adequada il·luminació del futur espai porxat situat damunt la finca A, sobre la que es constitueix una servitud de pas públic i serveis; b) Caldrà incorporar plànol on es concreti l'abast d'actuació relatiu a la xarxa de subministrament elèctric de baixa tensió; c) En relació amb les xarxes aèries existents de baixa tensió i de telecomunicacions, atenent la dimensió del tram de carrer afectat, caldria valorar la possibilitat de concretar el seu soterrament i, com a mínim, la seva previsió; i d) Annex justificatiu del càlcul de les instal·lacions per a cadascun dels nous serveis urbanístics previstos.

Segon. Sotmetre el projecte a informació pública per termini d’UN MES mitjançant la publicació de l’acord d’aprovació inicial en el Butlletí Oficial de la Província, en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament, al web municipal i en un diari de gran difusió al municipi.

Tercer. Notificar individualment aquest acord d’aprovació inicial a les diferents companyies subministradores perquè puguin pronunciar-se sobre l'adequació de les obres i serveis: GMSSA (abastament d'aigua); Gas Natural (abastament de gas); Drenatges Urbans del Besòs, SL (clavegueram); Companyia Elèctrica; i Companyia de telecomunicacions.»

Durant el termini indicat, l'expedient es podrà consultar a l'Àrea de Desenvolupament Territorial de l'Ajuntament de Caldes de Montbui, tots els dies laborables de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, i a través del web municipal www.caldesdemontbui.cat, per tal que es puguin formular les al·legacions, observacions, suggeriments i/o reclamacions que s'estimin pertinents.

Caldes de Montbui, 8 de setembre de 2016
L'alcalde, Jordi Solé i Ferrando

Data oficial de publicació: CATCert

15 de setembre de 2016 a les 10:27
Verificació dels arxius segellats en format XML
Darrera actualització: 15.09.2016 | 10:29