Anunci sobre la informació pública de les obres de millora de les línies de MT a la zona d'El Pinatar-Riera de Caldes de Montbui. Expedient TL303-2014-000293.

Dijous, 23 de juny de 2016 a les 09:58

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Caldes de Montbui, en sessió de data 7 de juny de 2016, va acordar el següent: acordar sotmetre a informació pública, per termini d’UN MES, atès el procediment establert a l’article 48 del Text refós de la Llei d’urbanisme, el projecte previ d’una actuació específica d’interès públic en sòl no urbanitzable referent a un projecte de reforma i soterrament de línies de M.T. existents, per reforçar la xarxa M.T. a la zona d'El Pinatar-Riera de Caldes de Caldes de Montbui, mitjançant la publicació dels corresponents edictes al Tauler d’anuncis de l’Ajuntament, al Butlletí Oficial de la Província i al web municipal.

Durant el termini indicat, l'expedient es podrà consultar a l'Àrea de Desenvolupament Territorial de l'Ajuntament de Caldes de Montbui, tots els dies laborables de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, i a través del web municipal www.caldesdemontbui.cat, per tal que es puguin formular les al·legacions, observacions, suggeriments i/o reclamacions que s'estimin pertinents.

Caldes de Montbui, 21 de juny de 2016
L'alcalde, Jordi Solé Ferrando

Data oficial de publicació: CATCert

Darrera actualització: 23.06.2016 | 09:58