Anunci sobre l'aprovació inicial del projecte executiu d'ampliació de la climatització i modificació de la instal·lació elèctrica del Centre Cívic i Cultural. Expedient 707/2017.

Dimecres, 22 de març de 2017 a les 09:26

La Junta de Govern Local, en sessió de data 17 de març de 2017, va aprovar els acords següents:

«Primer. Aprovar inicialment el Projecte executiu d'ampliació de la climatització i modificació de la instal·lació elèctrica del Centre cívic i Cultural de Caldes de Montbui, redactat per l’enginyer industrial senyor Aleix Rifà i Beltran, amb un pressupost per contracte de 38.851,17 euros, IVA inclòs, 32.108,40 euros més 6.742,77 euros corresponents al 21% d'IVA.

Segon. Sotmetre el Projecte executiu d'ampliació de la climatització i modificació de la instal·lació elèctrica del Centre cívic i Cultural de Caldes de Montbui a un tràmit d’informació pública de TRENTA DIES mitjançant la publicació dels corresponents anuncis al Butlletí Oficial de la Província i al Tauler d’anuncis de l’Ajuntament, a l'efecte que el projecte pugui ser examinat i, en el seu cas, es formulin les al·legacions que es considerin oportunes.

Tercer. Nomenar a l'enginyer tècnic municipal com a director i coordinador de seguretat i salut de l'obra d'ampliació de la climatització i modificació de la instal·lació elèctrica del Centre cívic i Cultural de Caldes de Montbui.

Quart. Comunicar aquest acord a l'interessat.

Cinquè. Aquest és un acte de tràmit, no definitiu en via administrativa i no susceptible de recurs; sense perjudici que pugueu exercitar el que estimeu procedent, de conformitat amb el que disposa l’article 40.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.»

Durant el termini indicat, l'expedient es podrà consultar a l'Àrea de Desenvolupament Territorial de l'Ajuntament de Caldes de Montbui, tots els dies laborables de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, i a través del web municipal www.caldesdemontbui.cat, per tal que es puguin formular les al·legacions, observacions, suggeriments i/o reclamacions que s'estimin pertinents.

Caldes de Montbui, 22 de març de 2017

L'alcalde actal.

Vicenç Personat Pallarès

Data oficial de publicació: CATCert

Darrera actualització: 22.03.2017 | 09:26