Anunci sobre l'aprovació inicial del Pla de Millora Urbana (PMU) del Polígon d'Actuació PA-11/27 (Riba-Sandvik) de Caldes de Montbui. Expedient TP403-2015-000001.

Divendres, 24 de febrer de 2017 a les 14:30

La Junta de Govern Local, en sessió de data 17 de febrer de 2017, va aprovar els acords següents:

«Primer. Aprovar inicialment el Pla de Millora Urbana (PMU) del Polígon d'actuació PA-11/27 (Riba- Sandvik) de Caldes de Montbui.

Segon. Suspendre la tramitació de les llicències urbanístiques i instruments de gestió dins l'àmbit del Pla de Millora Urbana (PMU) del Polígon d'actuació PA-11/27 (Riba- Sandvik) de Caldes de Montbui.

Tercer. Sotmetre el document aprovat inicialment a un tràmit d’informació pública pel termini d’UN MES, mitjançant la publicació dels corresponents edictes al Butlletí Oficial de la Província, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, a un diari de gran difusió, al web municipal i al Tauler d’anuncis de l’Ajuntament.

Quart. Citar personalment al tràmit d'informació pública les persones propietàries dels terrenys que hi siguin compresos.

Cinquè. Considerant que el Pla de Millora Urbana (PMU) del Polígon d'actuació PA-11/27 (Riba- Sandvik) de Caldes de Montbui es tramita simultàniament a la modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanístic Municipal de Caldes de Montbui, Polígon d'Actuació PA-11 (Teneria Riba) i Polígon d’Actuació PA-27 (Sandvik), l'executivitat de l'acord d'aprovació definitiva del pla derivat resta supeditat a l'executivitat de l'instrument de planejament general.

Sisè. Sol·licitar els informes, als organismes afectats per llur competències sectorials corresponents, com a mínim els següents:

  • Departament competent en matèria de medi ambient, en relació amb el contingut de l'informe ambiental.
  • Departament competent en matèria de comerç, d'acord amb les disposicions de l'article 10.4 de la Llei 1/2009, del 22 de desembre, d'ordenació d'equipaments comercials.
  • Autoritat territorial de la mobilitat corresponent, d'acord amb les determinacions de l'article 20 del Decret 344/2006, de 19 de setembre, de regulació dels estudis d'avaluació de la mobilitat generada, en relació amb el contingut de l'estudi d'avaluació de la mobilitat generada.

En relació amb l'estudi d'avaluació de la mobilitat generada, si s'escau, caldrà disposar també del vist i plau de la policia local. Tanmateix, es recomana atorgar un tràmit d'audiència a la companyia que actualment ofereix el servei regular de transport col·lectiu que afecta parcialment aquest sector.»

Durant el termini indicat, l'expedient es podrà consultar a l'Àrea de Desenvolupament Territorial de l'Ajuntament de Caldes de Montbui, tots els dies laborables de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, i a través del web municipal www.caldesdemontbui.cat, per tal que es puguin formular les al·legacions, observacions, suggeriments i/o reclamacions que s'estimin pertinents.

Caldes de Montbui, 23 de febrer de 2017

L'alcalde,

Jordi Solé i Ferrando

Data oficial de publicació: CATCert

Darrera actualització: 24.02.2017 | 14:30