Anunci sobre l'aprovació definitiva de la modificació de l'Ordenança municipal reguladora de les llicències de guals permanents i estacionaments reservats. Expedient TL601-2015-000226.

Dijous, 16 de febrer de 2017 a les 08:48

El Ple de l'Ajuntament, en sessió de data 24 de novembre de 2016, va aprovar inicialment la modificació de l'Ordenança municipal reguladora de guals i estacionaments reservats, quedant els articles modificats amb la redacció següent:

1. REDACTAT ARTICLE 29

«Article 29. Per a l'atorgament de la llicència municipal de gual el local ha de reunir els requisits següents:

a) La superfície del local permeti la col·locació d'un vehicle de com a mínim quatre rodes de mides mínimes 4,50 x 2,20 m. La superfície mínima del recinte serà de 20 metres quadrats lliures.

b) La porta d'accés tingui una amplada mínima lliure de 3 m.

c) L'amplada del local sigui igual o superior a 3 m.

d) La profunditat de l'esmentat local sigui igual o superior a 5 m.

Es podran autoritzar altres mides quan s'acrediti que el tipus de vehicle que utilitzarà el gual és de mides reduïdes o per altra circumstància fonamentada, i compatibles amb els usos de la via pública.»

2. REDACTAT ARTICLE 41

«Article 41. Mesurament de voreres als efectes fiscals.

L'Ordenança fiscal reguladora de la taxa per les entrades de vehicles a través de voreres i les reserves de via pública per a aparcament, càrrega i descàrrega de mercaderies de qualsevol mena i l'Ordenança fiscal reguladora de la taxa per l'ocupació i l'ús ocasional del domini públic local que estiguin vigents, seran les que determinaran aquelles particularitats que siguin necessàries per a la liquidació dels tributs tant de guals com de reserves d'estacionament ocasionals o permanents.»

El dia 1 de febrer de 2017 va finalitzar el termini d'informació pública establert de trenta dies per a la presentació d'al·legacions, reclamacions o suggeriments, sense que s'hagi presentat cap, pel que l'ordenança ha quedat aprovada definitivament sense necessitat de cap més tràmit.

Un cop aprovada definitivament, l'Ordenança es publicarà de la forma següent:

a) Al BOPB, al web municipal i al tauler d'edictes de l'Ajuntament: El text de l'acord plenari adoptat i el text íntegre de la modificació.

b) Al DOGC: la referència al BOPB on s'hagi publicat l'acord plenari adoptat i el text íntegre de la modificació.

Aprovada l'ordenança definitivament, se'n donarà trasllat, de l'acord definitiu de l'ordenança i la còpia íntegra i fefaent d'aquesta, a l'Administració de l'Estat i de la Generalitat de Catalunya en el termini màxim de quinze dies, i l'Ordenança entrarà en vigor quan s'hagi publicat íntegrament el seu text al Butlletí Oficial de la Província i hagi transcorregut el termini de quinze dies hàbils previst a l'article 65.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local.

Caldes de Montbui, 7 de febrer de 2017

L'alcalde actal., Isidre Pineda Moncusí

Data oficial de publicació: CATCert

Darrera actualització: 16.02.2017 | 08:48