Anunci d'exposició pública de l'acord provisional de modificació i derogació d'ordenances fiscals per a 2017

Dilluns, 7 de novembre de 2016 a les 08:36

AJUNTAMENT DE CALDES DE MONTBUI. ANUNCI D’EXPOSICIÓ PUBLICA DELS ACORDS PROVISIONALS DE MODIFICACIÓ I DEROGACIÓ D’ORDENANCES FISCALS

En compliment del que disposa l’article 17 del text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals aprovat pel Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, s’anuncia que l’Ajuntament en sessió del Ple de data 27 d’octubre de 2016 ha aprovat amb el quòrum legalment exigible, entre d’altres, els acords següents:

“Primer. Aprovar provisionalment la modificació de l’Ordenança General de Gestió, Inspecció i Recaptació dels ingressos de dret públic municipals que haurà de regir per a l’exercici 2017 i següents, així com el seu text refós.

Segon. Aprovar provisionalment per a l’exercici de 2017 i següents la modificació de les Ordenances fiscals que a continuació es relacionen, així com el text refós de cadascuna d’elles:

• O.F. núm. 1 – Impost sobre Béns Immobles
• O.F. núm. 2 – Impost sobre Activitats Econòmiques
• O.F. núm. 3 – Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica
• O.F. núm. 4 – Impost sobre l’Increment de Valor dels Terrenys de Naturalesa Urbana
• O.F. núm. 9 – Taxa pel subministrament d’aigua
• O.F. núm. 10 – Taxa per l’ocupació i l’ús ocasional del domini públic local
• O.F. núm. 11 – Taxa per les entrades de vehicles a través de les voreres i les reserves de via pública per a aparcament, càrrega i descàrrega de mercaderies de qualsevol mena
• O.F. núm. 12 – Taxa per l’ocupació i l’ús periòdic del domini públic local
• O.F. núm. 15 – Taxa pel servei de clavegueram
• O.F. núm. 17 – Taxa per expedició de documents administratius
• O.F. núm. 18 – Taxa per la prestació de serveis en cementiris locals, conducció de cadàvers i altres serveis funeraris de caràcter local
• O.F. núm. 19 – Taxa per la recollida, transport, tractament i eliminació d’escombraries i altres residus urbans
• O.F. núm. 21 – Taxa per llicències o la comprovació d’activitats comunicades en matèria d’urbanisme
• O.F. núm. 22 – Taxa per prestació de serveis d’intervenció administrativa en l’activitat dels ciutadans i les empreses a través de la supeditació a prèvia llicència, comunicació prèvia o declaració responsable i pels controls posteriors a l’inici de les activitats.
• O.F. núm. 24 – Ordenança general reguladora dels Preus Públics
• O.F. núm. 27 – Taxa per la cessió d’ús del domini públic i pels serveis associats al Centre d’Iniciatives Empresarials.

Tercer. Derogar l’Ordenança Fiscal número 26, reguladora de la taxa per a la tramitació d’instruments i serveis urbanístics obligatoris.

Quart. Publicar l’anunci d’exposició pública d’aquests acords provisionals en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona.

Cinquè. Exposar al públic en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament i publicar en el web municipal aquests acords provisionals, així com el text complet de les Ordenances fiscals aprovades de nou, derogades o modificades durant el termini de trenta dies hàbils, comptats des del dia següent al de la publicació de l’anunci d’exposició en el Butlletí Oficial de la Província.

Sisè. Publicar, així mateix, en un diari de màxima difusió de la província, l’anunci d’exposició pública dels acords d’aprovació provisional de modificació i derogació d’Ordenances Fiscals.

Setè. Els acords definitius en matèria de derogació, aprovació i modificació d’Ordenances fiscals per a l’exercici de 2017, així com el text refós de cadascuna d’elles, seran objecte de publicació íntegra en el Butlletí Oficial de la Província i en el web municipal.”

De conformitat amb allò que preveuen els articles 49.b) de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, reguladora de les Bases del Règim Local; 17.1 del text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals aprovat pel Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, i 178 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d’abril, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya, els acords provisionals i les ordenances fiscals modificades o derogades estaran exposats al públic a la Secretaria de l’Ajuntament durant 30 dies a comptar des de l'endemà de la publicació d’aquest anunci al “Butlletí Oficial de la Província”, perquè els interessats puguin examinar l’expedient i presentar-hi les reclamacions que considerin oportunes.

En cas de no haver-hi cap reclamació, l’acord provisional esdevindrà definitiu.

Caldes de Montbui, 4 de novembre de 2016

L’alcalde,

Jordi Solé i Ferrando.

 

Data oficial de publicació: CATCert

4 de novembre de 2016 a les 14:42
Verificació dels arxius segellats en format XML
Darrera actualització: 07.11.2016 | 08:36