Edifici Habitatge Jove: sessió de retorn de les propostes recollides en el procés participatiu

Dilluns, 9 de novembre de 2020 a les 12:45

El 18 de novembre a les 18.30 h es farà, a través de la plataforma zoom, la sessió de retorn de les propostes recollides en les 3 sessions de co-disseny participatiu per a la construcció d’un habitatge públic per a joves. Inscripcions a https://forms.gle/yhvD7am4nXW9EsJA6

El 18 de novembre, de 18.30 h a 20.30 h, es farà telemàticament la sessió de retorn per explicar quina ha estat la valoració de les propostes recollides en les 3 sessions de co-disseny participatiu, quines s’han incorporat al projecte i de quina manera i quines no s’han pogut incorporat i perquè.

Totes les persones majors de 16 anys poden participar-hi. Només cal que formalitzeu la inscripció a través d’aquest formulari i l’Ajuntament us farà arribar l’enllaç per participar a la sessió que es farà mitjançant la plataforma zoom.

Trobareu més informació a habitatgejovecaldes.cat. En aquesta web trobareu informació més complerta sobre l’habitatge, l’enllaç a la reunió, documents, recursos, vídeos, galeria de fotos, les convocatòries, les actes, i el dia a dia d’aquest projecte.


 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

Instagram: @eltoc

Facebook: ElTocespaijove

Twitter: @espaijoveElToc

#habitatgejove

#habitatgepúblic

#procésparticipatiu

Darrera actualització: 09.11.2020 | 13:07