L’Escola d’Adults projecta curts de l’alumnat a la festa de fi de curs

Dimecres, 26 de juny de 2019 a les 00:00

La festa de fi de curs de l’Escola d’Adults El Roure Gros inclou la projecció de curtsmetratges dirigits i interpretats pel propi alumnat com a treball d’una assignatura

Font: Escola d’Adults

Fidel a la seva voluntat d’implicar la ciutadania en les activitats del centre, l’Escola d’Adults va obrir les seves portes a la festa de fi de curs on van participar unes 135 persones el passat divendres 14 de juny.

La cloenda s’ha fet en dues parts. En una primera part, el grup de música d’Amagat va oferir un petit concert, amb poemes de Joan Brossa com a fil conductor, coincidint amb els 100 anys del seu naixement. Les persones assistents van gaudir així d‘un recital amb poemes del poeta i d’altres cançons conegudes prèviament treballades pels alumnes dels diferents grups de l’escola.

En una segona part, i després d’un refrigeri, la festa va continuar amb els passis dels curts fets pels alumnes del Projecte Visions de l’escola. En aquest projecte els alumnes han après com fer un curtmetratge desenvolupant totes les parts fins obtenir el producte final, començant per cercar la idea i escriure el guió, I passant per la preparació i les tasques tècniques del rodatge, el muntatge, l’edició i finalment el passi.


 


 


 

Darrera actualització: 27.06.2019 | 13:51