Clou el Casal d’Estiu amb una exhibició de balls i danses dels 250 participants

Divendres, 26 de juliol de 2019 a les 00:00

El Pavelló Municipal Les Cremades ha estat l’escenari de la cloenda del Casal Municipal d’Estiu 2019, després de cinc setmanes de joc i aprenentatge estival per als més petits

Com ve sent tradició, el Casal d’Estiu que organitza l’Ajuntament de Caldes de Montbui ha tancat les cinc setmanes d’activitats infantils amb una exhibició de balls i danses a càrrec dels participants. Infants de P3 a 6è de primària han participat en aquesta festa amb la qual acomiaden el curs definitivament.

El cinema, l'estrella del Casal d’Estiu 2019

El Casal d’Estiu Municipal es desenvolupa a la zona esportiva municipal Les Cremades, el pati de l’escola El Farell i la piscina municipal. L’activitat acull uns 250 infants i adolescents de P3 a 6è de primària, pels quals els monitors de l’empresa ESPORT3 programen activitats aquàtiques, tallers, música, danses, sortides i excursions locals.

Enguany la majoria d'activitats giraven a l’entorn de la temàtica del cinema, excepte la tercera setmana que, coincidint amb la festa de l'Escaldàrium, es va fer un parèntesi.

 

Darrera actualització: 26.07.2019 | 14:39

Imatges

Casal d'Estiu 2019 Casal d'Estiu 2019