Caldes en clau de competències en l’atenció a les persones

Dilluns, 15 de juliol de 2019 a les 00:00

Encara queden places vacants per inscriure’s en aquest programa d’ocupació orientat al desenvolupament de competències en l’àmbit de l’atenció a les persones


 

El Servei d’Ocupació ha iniciat el projecte Caldes en clau – Competències en l’atenció a les persones, un programa integral de millora de l’ocupabilitat orientat a desenvolupar les competències professionals en l’àmbit de l’atenció a persones dependents. La formació del Certificat de professionalitat Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials, que acredita per treballar en aquest àmbit, i que està formada per mòduls teòrics i pràctiques, ha començat aquest dilluns 8 de juliol i encara queden places vacants.

El projecte també inclou sessions dirigides a les empreses de l’àmbit en relació a la selecció de professionals i una trobada d’entrevistes ràpides (speed dating) entre professionals i alumnat per tal de potenciar la posterior inserció d’aquests.

Aquesta és la quarta edició del projecte Caldes en clau de competències, programes organitzats per l’ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona, amb els que, a més de donar suport a persones per a la seva millora ocupacional, s’ha pogut portar a terme un treball conjunt amb empreses del municipi per crear mapes competencials de les ocupacions més rellevants del nostre territori.

Les persones participants de l’actual edició ja han iniciat el seu itinerari de millora competencial amb un primer taller destinat a conèixer el mapa de competències del perfil auxiliar d’atenció sociosanitària, creat durant l’edició del 2018, i sessions de desenvolupament de les competències transversals clau a la professió.

Les persones interessades en formar part d’aquest projecte de millora de l’ocupabilitat en l’atenció a les persones i realitzar el certificat de professionalitat, encara hi són a temps. Poden contactar amb el Servei d’Ocupació – Formació Ocupacional ubicat a Les Cases dels Mestres, segona planta despatx 2.3, trucant al 93 115 10 74  o bé per correu electrònic pfo@caldesdemontbui.cat


 

 

Darrera actualització: 15.07.2019 | 09:39