viapublica.caldesdemontbui.cat: el web per informar d’incidències a la via pública de Caldes

Dijous, 9 de maig de 2019 a les 14:00

Avui s’ha activat el web d’incidències de la via pública. La nova plataforma us permetrà geolocalitzar la incidència, explicar-la i enviar fotografies que rebrà el departament de Serveis Territorials

L’Ajuntament ha activat avui el nou web a disposició de la ciutadania per notificar incidències a la via pública i que trobareu a viapublica.caldesdemontbui.cat.

El web és una plataforma d’ús ciutadà pensada per augmentar la capacitat de reacció de l’Ajuntament davant incidències urbanes que afecten l’espai públic i que poden generar problemes de seguretat o de confortabilitat a la ciutadania.

Des del web, la persona usuària pot indicar de quin tipus d’incidència vol informar (jardins, enllumenat, carrers i voreres, aigua, etc) i afegir una adreça, una descripció i una fotografia. Si, a més, es troba al lloc de la incidència, podrà geolocalitzar-la per una més acurada localització.

Un cop entrada la incidència, es genera un circuit intern que atén el departament de Serveis Territorials. I un cop tancada, l’usuari rep un missatge anunciant la resolució de l’incident. A més, el web permet fer consultes de totes les incidències obertes i el seu estat.

Milers d’ulls vetllant per la via pública

Amb la plataforma www.viapublica.caldesdemontbui.cat l’Ajuntament reactiva un web que ja havia estat a disposició de la població i que va ser retirat per obsolet i per crear una eina adaptada als nous circuits de tramitació electrònica de l’administració.

La plataforma connecta amb la tramitació interna municipal i alhora incorpora milers d’ulls a la tasca de vetllar per la salut de la via pública, fent partícip a tota la ciutadania.

L’Ajuntament us recorda que les incidències a la via que puguin suposar una emergència o un perill imminent poden seguir sent comunicades a la Policia Local (93 865 41 41).

Darrera actualització: 14.05.2019 | 09:01