Recta final del nou Reglament de participació ciutadana

Dilluns, 9 de desembre de 2019 a les 00:00

Un cop finalitzades les diferents jornades de reflexió participatives amb els diferents col·lectius, comença la fase de redacció de l'esborrany del nou Reglament de participació ciutadana

L’Ajuntament ha portat a terme tot un procés de reflexió estratègica encarat a dissenyar un nou Reglament de participació ciutadana, en un projecte que compta amb el suport i l’acompanyament de la Diputació de Barcelona.

En el marc del procés de reflexió, al llarg d’aquest mes de novembre, s’han convocat quatre sessions participatives: amb l’equip de govern, amb l’oposició, amb l’equip tècnic municipal i una darrera sessió oberta a la ciutadania (tant a entitats com a persones a títol individual).

L’objectiu de les sessions participatives amb els diferents col·lectius ha estat copsar les orientacions de les persones assistents pel que fa a la millora de la participació al municipi. Per això, tant el debat previ com les aportacions recollides s’han estructurat en 2 grans blocs: un primer amb el recull d’experiències positives de participació i col·laboració amb l’Ajuntament, i un segon amb les propostes d’idees aportades per les persones participants per millorar aquesta participació i la col·laboració amb el consistori.

Les aportacions rebudes a les tres sessions realitzades i la seva anàlis han de servir ara per elaborar les bases del nou Reglament de participació ciutadana. Així, s’obre una etapa de redacció d’un primer esborrany del document que es lliurarà a les persones que han participat en el procés per a la seva revisió i validació. Un procés que, un cop finalitzat, donarà pas a la redacció final del Reglament de Participació Ciutadana per a la seva aprovació al Ple Municipal.

Per a més informació sobre el procés, les sessions, i/o les propostes recollides, podeu contactar amb el departament de participació ciutadana a través del correu electrònic participacio@caldesdemontbui.cat o trucant per telèfon al 93 862 70 24.

 

 

 

Darrera actualització: 09.12.2019 | 12:39