Programació especial eleccions dels mitjans calderins

Dimarts, 14 de maig de 2019 a les 00:00

Els mitjans de comunicació de Caldes de Montbui ofereixen una cobertura i programació especial especial en motiu de les eleccions municipals del 26M

A continuació detallem la programació especial que, a banda de la cobertura informativa dels actes organitzats pels partits, ofereixen els mitjans calderins en motiu de les eleccions municipals i que ens han fet arribar.

Ràdio Caldes

Entrevistes als diferents candidats: Dimarts 14, Podemos; Dimecres 15, PP; Dijous 16, la CUP, Dilluns 20: JuntsXCat; Dimarts 21 PSC; i Divendres 22, ERC. Totes les entrevistes s’emeten a les 20h i tenen uns 20 minuits de durada.

Debat electoral amb tots els candidats: divendres 17 a les 19h a la Sala Noble de Can Rius. Coorganitzat amb El Calderí, obert al públic i en directe per Ràdio Caldes.

Programa especial de Patada al Ventre: conversa informal amb tots els caps de llista del partits calderins el divendres 24 de maig a les 19h al Restaurant Rosset obert al públic i en directe per Ràdio Caldes.

Programació especial del diumenge 26 de maig: a partir de les 19h i fins al final dels resultats a Caldes. Programa amb connexions en directe amb tots els col·legis electorals de Caldes per saber els resultats, i diferents convidats a l'estudi per valorar-los.

Espais publicitaris dels partits per les eleccions municipals: del dilluns 13 al divendres 17, i del dilluns 20 al divendres 24. Cada hora, de 08h del matí a 21 hores.

Calderí

A banda de la cobertura dels actes electorals, el bisetmanari el Calderí celebrarà el Debat Calderí amb Ràdio Caldes el divendres 17 de maig, a les 19 hores, a la Sala Noble de Can Rius. Acte obert al públic i retransmès en directe a través del canal de YouTube del Calderí i l'emissora local Ràdio Caldes.

Setmanari Montbui

Des del Setmanari Montbui escriuran sobre els actes que facin els partits i demanaran als caps de llista que escriguin unes línies explicant les seves propostes pel poble i els motius pel quals els calderins haurien de fer-los confiança.

Tot Caldes

A banda del seguiment informatiu dels actes de campanya, aquest setmanari oferirà dos reportatges especials: un sobre l’inici de campanya i un altre després de les eleccions amb els resultats electorals. A més, publicaran escrits d’opinió dels partits


 


 


 

Darrera actualització: 14.05.2019 | 14:44