Preguntes freqüents a l’Ajuntament de Caldes de Montbui

Dimarts, 7 d'abril de 2020 a les 00:00

Quins són els comerços que porten la compra a casa ?

Consulteu la llista de comerços de la campanya Comerç obert - T'ho portem a casa a www.caldesdemontbui.cat/comerçobert

Necessiteu ajuda per a gent gran que no pot sortir de casa seva ?

Des de l’Ajuntament de Caldes de Montbui estem coordinant l’assistència als col·lectius vulnerables a través del departament de Benestar Social.

Si necessiteu ajuda o coneixeu alguna persona que la pugui necessitar ja sigui per treure les deixalles, portar la compra, etc. o detecteu algun cas de vulnerabilitat poseu-vos en contacte amb bsocial@caldesdemontbui.cat - 93 865 54 20.

Com queden les preinscripcions escolars?

El Departament d’Educació ha ajornat tots els tràmits relacionats amb el procediment de preinscripció i matriculació de l’alumnat de tots els ensenyaments, en totes les etapes.

Anirem actualitzant aquesta informació amb les indicacions del Departament.

L’Ajuntament de Caldes està pagant les factures als seus proveïdors ?

Les factures dels proveïdors de l’Ajuntament s’estan aprovant i pagant amb normalitat gràcies al sistema de teletreball que s’està realitzant.

Informació sobre el SOC

Les persones que necessitin contactar i/o fer consultes al Servei d’Ocupació poden fer-ho a través de l’adreça de correu electrònic:

borsadetreball@caldesdemontbui.cat

clubfeina@caldesdemontbui.cat

clubfeina16@caldesdemontbui.cat

pfo@caldesdemontbui.cat

Quins són els ajuts a l’habitatge per als col·lectius vulnerables en la COVID19 ?

En aquest enllaç podeu consultar el paquet de mesures en matèria d’habitatge per als col·lectius vulnerables en la COVID 19 http://www.caldesdemontbui.cat//actualitat/noticies/loficina-dhabitatge-informa-sobre-mesures-de-proteccio-a-les-persones-en-materia-dhabitatge.html

Per a qualsevol dubte sobre aquestes mesures us podeu adreçar a l’Oficina d’habitatge municipal habitatge@caldesdemontbui.cat 93 865 55 99

Com puc obtenir el certificat d’empadronament que es necessita per sol·licitar la moratòria d’hipoteques ?

A través d’aquest enllaç de l’apartat de tràmits de la web de l’Ajuntament de Caldes de Montbui podreu accedir al tràmit telemàtic de sol·licitud : https://seu.caldesdemontbui.cat/siac/ProcedimientoTabs.aspx?tab=1&idProc=168&idnct=953&x=S9GcSw24/idzOgafvdhUHw

Si no disposeu de certificat digital de persona física per fer el tràmit consulteu aquest enllaç amb la informació per obtenir l’IdCat mòbil

https://web.gencat.cat/ca/tramits/que-cal-fer-si/Vull-identificar-me-digitalment/idcat-mobil/#bloc2

Com puc obtenir el model de notificació per fer arribar als propietaris sol·licitant la moratòria de la renda del lloguer ?

Descarregueu-vos en aquest enllaç el model que facilita la web de l’Agència de l’Habitatge dela Generalitat de Catalunya. Aquest enllaç el trobareu al a barra lateral de color vermell.

http://www.caldesdemontbui.cat/us-ajudem/

Com puc obtenir el certificat digital per fer un tràmit telemàtic ?

Si no disposeu de certificat digital de persona física per fer el tràmit consulteu aquest enllaç amb la informació per obtenir l’IdCat mòbil

https://web.gencat.cat/ca/tramits/que-cal-fer-si/Vull-identificar-me-digitalment/idcat-mobil/#bloc2

Puc accedir als processos selectius de l’Ajuntament de Caldes de Montbui ?

Els processos selectius oberts per l’Ajuntament de Caldes de Montbui han quedat interromputs fins que s’aixequi l’estat d’alarma, per la qual cosa no es poden presentar sol·licituds per aquests processos.

Puc entrar i sortir a la resta de municipis, per exemple per comprar ?

Sí, per a les activitats previstes (compra d’aliments o de productes farmacèutics de primera necessitat, desplaçament al centre de treball, retorn a domicili, assistència sanitària o cura de persones amb necessitats). La Generalitat demana limitar al màxim aquesta mobilitat.

S’ha elaborat un certificat de declaració autoresponsable que facilita demostrar que el desplaçament s’ajusta a les restriccions de l’estat d’alarma. És voluntari i no obligat.

Us el podeu descarregar a l’enllaç següent: http://www.caldesdemontbui.cat//actualitat/avisos/certificat-autoresponsable-de-desplacament-en-el-marc-de-lestat-dalarma-per-la-crisi-sanitaria-per-la-covid-19.html#prettyPhoto 

Es realitza la recollida de mobles i trastos vells ?

No, el servei de recollida de trastos i mobles vells a domicili s’ha suspès fins que duri el confinament, per la qual cosa es demana a la ciutadania que no dipositeu trastos i mobles vells al carrer.

En quin lloc puc realitzar-me el test de la Covid 19 ?

En aquesta moment el sistema sanitari farà la vigilància del teu cas a partir de les dades enviades per l’aplicació STOP COVID19 CAT i, si és necessari, activarà els serveis del centre d’atenció primària o els serveis d’emergències mèdiques.

També et permetrà dur a terme el control epidemiològic de la pandèmia al territori.

Més informació i per descarregar-vos l’aplicació a https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/stop-covid19-cat/

Darrera actualització: 07.04.2020 | 09:11