Més de 8000 Kg. de solidaritat

Dilluns, 1 de juliol de 2019 a les 00:00

La campanya solidària La fam no fa vacances ha omplert el Rebost amb 8200 Kg. de productes, la majoria aliments, però també productes d’higiene personal i de neteja de la llar

La crida feta per l’Ajuntament i les entitats que gestionen el Rebost Solidari per atendre necessitats de famílies calderines aquest estiu ha donat com a resultat la recollida de 8200 Kg de productes, 200 Kg més que en la campanya de l’estiu passat.

A la crida feta per l’Ajuntament i les entitats que gestionen el Rebost Solidari (Creu Roja i Càritas Caldes) amb la col·laboració de les Esglésies Evangèliques Paraula Viva i George Lawrence, hi han participat 110 persones voluntàries. Des de l’organització es destaca la bona participació tant de les voluntàries com de les persones que han col·laborat en la recollida, així com la bona implantació de bosses reciclables per a la recollida dels productes.

La recollida de productes s’ha realitzat el divendres 28 i el dissabte 29 de juny, als supermercats i establiments Ametller Origen, Bon Àrea, Caprabo, Coaliment, Condis, Dia, El Celler, i Mercadona.

Aquesta convocatòria es destina íntegrament a l’atenció de famílies usuàries del Rebost Solidari i es fa més necessària un cop tanquen les escoles i infants del municipi en situació de risc deixen de tenir garantit un àpat diari. 

Darrera actualització: 02.07.2019 | 09:19