Manifest «Cooperació contra el coronavirus» impulsat des de la Confederació de Fons de Cooperació i Solidaritat.

Dilluns, 4 de maig de 2020 a les 12:52

L’alcalde Isidre Pineda signa el manifest «Cooperació contra el coronavirus» impulsat des de la Confederació de Fons de Cooperació i Solidaritat, reforçant el compromís del municipalisme amb els valors i els principis de la cooperació en temps de crisi.

L'aparició de la COVID19, ha donat la volta al món en poc temps provocant milers de morts i canviant la vida, les prioritats i els hàbits fins uns límits difícils d’imaginar fins fa ben poc.

La situació excepcional que vivim afecta milions de persones a tot el planeta, algunes de les quals viuen en països empobrits, en conflicte violent o en camps de refugiats després de veure’s obligades a abandonar casa seva en contra de la seva voluntat.

Des de bon principi, els governs locals han estat a primera línia lluitant contra els efectes del coronavirus, però s’han de sumar molts més esforços arreu del món, perquè la pandèmia és global i fins que tots estiguem fora de perill ningú no estarà fora de perill.

Ara toca acompanyar els esforços dels països i pobles més empobrits i de les entitats que donen suport a qui cerca refugi en tercers països i que estan patint els efectes de la COVID-19, mitjançant la cooperació i solidaritat.

En aquest sentit la Confederació de Fons de Cooperació i Solidaritat ha elaborat el manifest «Cooperació contra el coronavirus» que s’adjunta en el document adjunt.


 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

#Coronavirus

#COVID19

#quedatacasa

#JoActuo

#cooperacio

Darrera actualització: 04.05.2020 | 12:53