L’Escola Municipal de Música Joan Valls celebra Santa Cecília

Divendres, 29 de novembre de 2019 a les 00:00

Concerts i activiitats musicals centren la celebració de la diada de Santa Cecília a l'Escola Municipal de Música Joan Valls, en la celebració de la festivitat de la seva patrona

Font: EMM Joan Valls

La diada de Sta. Cecília, patrona dels músics, va tenir lloc el passat 22 de novembre, I’Escola Municipal de Música (EMM) Joan Valls ho va celebrar amb una tarda d’activitats el dimecres 20. La jornada musical va començar a les 18.00h un concert d´un grup de l´Escola on hi participen 4 flautistes i són els que en un futur han de nodrir el reconegut grup de flautes de la Joan valls “ FLAUSTAFF” . El concert , adreçat als més petits, va estar acompanyat d’explicacions i enfocat d´una manera molt pedagògica per tal de que els més petits anessin entenent cada una de les peces.

Després del concert, l´AMPA va oferir un berenar per a tothom i a les 19h va començar el concert del grup FLAUSTAFF adreçat als més grans i a famílies que s´hi volguessin afegir. Ens van oferir un petit tast del projecte que estan duent a terme sobre les 4 estacions de Vivaldi on combinen música, circ, moviment i juguen amb els llums i colors acompanyant la música amb iespectacle visual. Una part d´aquest espectacle els va valer el 2n premi al festival Europeu d´orquestres de flautes que es va fer fa dos anys a Niça. En breu el podrem veure sencer aquí a Caldes.

 

Darrera actualització: 29.11.2019 | 11:35