L’Escola d’Adults visita el Liceu de Barcelona

Dijous, 16 de maig de 2019 a les 00:00

Un centenar de persones, entre alumnat i professorat, de l'Escola d'Adults Municipal El Roure Gros, han fet una visita guiada al Liceu

Font: Escola d’Adults

Alumnes de tots els grups de l’Escola d’Adults han fet un recorregut pels espais públics del Liceu on han descobert, des d'un punt de vista històric i artístic, el segon teatre més gran d’Europa.

La visita, que s’ha fet aquest dimarts 14 de maig amb l’objectiu de donar conèixer a l’alumnat aquest singular edifici del patrimoni català, s’ha dividit en tres parts: una primera on els alumnes han conegut qui, com I per què es va construir el Liceu i quina ha estat la seva història fins als nostres dies; una segona part, on han visitat la famosa sala dels Miralls; i una tercera en que han gaudit de l’audiovisual L’òpera, una emoció, que els ha introduït al món de l’òpera.

L’Escola d’Adults de Caldes

L'Escola d'Adults El Roure Gros és un centre de titularitat municipal allotjat a l'equipament Les Cases dels Mestres. A les seves aules, s’hi realitzen activitats de formació no reglada que permeten la introducció i l'ampliació de coneixements i classes de preparació per a tornar al sistema educatiu reglat.

Darrera actualització: 16.05.2019 | 10:31

Imatges

L'Escola d'Adults a la Sala dels Muiralls del Liceu