Les Brigades Municipals treballen en la construcció de la nova zona lúdica de Torre Negrell

Dimecres, 13 de març de 2019 a les 13:00

Han començat les obres d’adequació de la zona verda de Torre Negrell situada al carrer Cingles de Bertí per convertir-la en un espai lúdic, amb jocs infantils i zona de repòs

L’Ajuntament construeix una zona lúdica i de repòs a Torre Negrell, en la zona verda municipal situada al carrer Cingles de Bertí, cantonada amb el carrer Coromines. Les obres d’adequació dels terrenys van començar la setmana passada i aquesta setmana s’estan instal·lant els elements que la convertiran en un espai de trobada i gaudi per als veïns del barri.

Al voltant d’una zona delimitada amb una barana de fusta tractada i reixa, les Brigades Municipals estan instal·lant jocs infantils (tobogan, 3 molles, sorral i gronxador), mobilirari urbà, enllumenat i arbrat nou que doni ombra a l’espai. També s’hi estan col·locant taules de pícnic a la zona boscosa del carrer Negrell cantonada amb carrer Coromines i repintant murs..

Les tasques acabaran a finals d’aquesta setmana o principis de la que ve.

Torre Negrell és el tercer parc en el qual està treballant l’Ajuntament actualment. En paral·lel, s’ha tancat el projecte de parc al lateral de sorra passeig del Remei i segueix la intervenció per a la millora del parc de Can Rossell.

Darrera actualització: 13.03.2019 | 13:12