L’Ajuntament ha tramitat 454 ajuts per a lloguer

Dijous, 8 d'octubre de 2020 a les 14:45

L’Oficina d’Habitatge de l’Ajuntament de Caldes de Montbui ha tramitat 454 ajuts per a la prestació de lloguer en el marc del Dret a l’Habitatge

Jordi Martín, regidor d'Habitatge i Urbanisme

Dels 454 ajuts per al lloguer que l’Oficina d’Habitatge de l’Ajuntament ha tramitat en els primers nou mesos de l’any, 285 corresponen a ajuts pel lloguer just (ajuts a fons perdut per fer front al pagament del lloguer de les unitats de convivència que tinguin ingressos baixos o moderats) 64 corresponen a ajuts destinats a persones majors de 65 anys, 63 ajudes al pagament del lloguer a causa de l’impacte econòmic i social de la Covid-19, 36 són prestacions d’especial urgència i 6 corresponen a la renovació d’ajuts i a ajuts a col·lectius específics.

Quan a l’Accés a l’Habitatge l’Ajuntament segueix impulsant els projectes d’habitatge públic

Habitatges socials

Acabada l’exposició pública del projecte, el dia 6 d’octubre es va iniciar la licitació de les obres per construir 5 habitatges a la Sala Polivalent del Centre Cívic (actualment sense ús). Es preveu l’inici de les obres a principis de l’any vinent.

Habitatges per a joves

En el Ple del passat 24 de setembre es va aprovar per unanimitat de tots els grups polítics del consistori el Pla Especial que regula la volumetria i els usos del solar situat a l’Av. Fontcuberta on s’hi construiran els 8 habitatges.

Per a la redacció del projecte, la construcció i la gestió de l’habitatge jove, l’Ajuntament ha impulsat un projecte de participació ciutadana que podeu seguir a www.habitatgejovecaldes.cat.

Habitatge cooperatiu

L’Ajuntament segueix treballant en l’impuls d’habitatge cooperatiu en règim de cessió d’ús. Es vol ampliar el parc d’habitatges d’una manera no especulativa i inclusiva, potenciant l’accés a un habitatge més assequible en un règim més just, més participatiu i més cooperatiu.

Les persones que estiguin interessades poden informar-se a l’enllaç: www.caldesdemontbui.cat/ajuntament/accio-de-govern/habitatge-cooperatiu-.html

Darrera actualització: 08.10.2020 | 14:45