La Generalitat ha anunciat la licitació de la millora de la rotonda de la C-59, a Palau-solità i Plegamans

Divendres, 24 de maig de 2019 a les 12:00

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat la licitació de les obres de la C-59 per evitar els col·lapses entre Caldes de Montbui i Palau-solità i Plegamans, per valor de 710.000€

La previsió és començar les obres a finals de l’any 2019 i el projecte tindrà una durada de tres mesos

Font: http://territori.gencat.cat/ca/inici/nota-premsa/?id=356483

Comença el procés per adjudicar les obres de la carretera que uneix les dues poblacions i en les quals es produeixen col·lapses diaris ens les hores punta d’anada i tornada als llocs de treball de molts calderins i veïns de poblacions properes.

Segons les previsions del Departament, les obres és liciten per 710.000€, començaran a finals d’any i tindran una durada de tres mesos.

La Generalitat ha informat que “l’obra prevista consisteix en la millora de la capacitat de la rotonda mitjançant la construcció d’un carril segregat que doni continuïtat a la circulació dels vehicles de la carretera C-59 en direcció a Caldes de Montbui, sense necessitat d’entrar a la rotonda. D’aquesta manera, el giratori quedarà alliberat de bona part del trànsit que registra actualment”.

Es confirma així la informació que la Delegació del Govern a Barcelona va transmetre a l’Ajuntament el passat desembre, segons la qual la Generalitat preveu tirar endavant el projecte que ha de solucionar les retencions a la C-59, entre Caldes de Montbui i Palau-solità i Plegamans l’any 2019.

 

 

Darrera actualització: 24.05.2019 | 12:01