La façana de l’Ajuntament ja mostra el lema del 25N

Dimecres, 18 de novembre de 2020 a les 14:20

La façana de l’Ajuntament mostra, des d’aquest dimarts, una pancarta amb la reivindicació “Volem Caldes lliure de violències masclistes” i, quan es fa fosc s’il·lumina amb llum lila

 

Amb motiu del 25N, Dia internacional per l’erradicació de les violències masclistes, l’Ajuntament de Caldes de Montbui impulsa la campanya #Caldeslliuredeviolències.

Així, des d’aquest dimarts, la façana de l’Ajuntament mostra una pancarta amb aquesta reivindicació I, quan es fa fosc, s’il·lumina amb llum lila.

Més enllà dels diferents actes en línia que s’han organitzat i que es poden trobar en la informació i el cartell que trobareu a http://www.caldesdemontbui.cat/actualitat/noticies/volem-caldes-lliure-de-violencies-masclistes.html o clicant en el banner que sota el nom “Per un Caldes lliure de violències masclistes” trobareu al web municipal, la regidoria d’Igualtat, Feminismes i LGTBI+ anima a totes les calderines i calderins a crear i compartir els seus missatges de rebuig, convençudes que cal el compromís de totes per poder garantir els drets de les dones a viure vides lliures de violències masclistes.

Balcons compromesos

Des de la regidoria s’anima a tota la ciutadania de Caldes de Montbui a mostrar el seu compromís contra la xacra de la violència masclista amb les seves pròpies paraules i dissenys a través de cartells, pancartes o teles de roba lila penjades als balcons o finestres.

Un cop la finestra, porta o balcó ja tingui el missatge reivindicatiu en podeu fer una foto i penjar-la a les xarxes socials utilitzant l’etiqueta #Caldeslliuredeviolències.

Crea el teu cartell, envia’ns el teu missatge!

Sota el lema #Caldeslliuredeviolències s’anima també a tota la ciutadania a que dissenyi el seu cartell de rebuig a totes les diverses formes de violència masclista i de compromís pel dret a les dones a viure vides lliures de violències masclistes.

Per fer-ho de la manera fàcil i còmode es proposen diverses opcions:

  • descarregar el cartell que trobeu adjunt en aquesta noticia, omplir-l'ho amb el missatge que considereu oportú i compartir-ho a xarxes a amb l’etiqueta #Caldeslliuredeviolències i @AjCaldesMontbui

  • omplir el següent formulari amb el missatge que considereu oportú i esperar unes hores o dies fins a veure'l convertit amb cartell i missatges a les xarxes socials de l'Ajuntament! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezGtu3tJJEW3i93AF8GCFhKtqY7HmzrmWb67y4tSgdGkvrIQ/viewform

 

 

Darrera actualització: 18.11.2020 | 14:39