La cançó «Bon dia» dels Pets posa fi a la iniciativa de l’Escola Municipal de Música Joan Valls «Surt al balcó a tocar»

Dimarts, 12 de maig de 2020 a les 13:35

Després de vuit setmanes l’EMM Joan Valls finalitza la iniciativa «Surt al balcó a tocar». La cançó «Bon dia» dels Pets va acomiadar el projecte de l’escola que animava a la ciutadania a sortir al balcó a tocar una cançó amb un instrument de música durant el confinament.

El passat 23 de març l’Escola Municipal de Música Joan Valls engegava la iniciativa «Surt al balcó a tocar» on animava a la ciutadania que tingués un instrument de musica, a sortir al balcó a tocar una cançó que se’ls proposava cada setmana.

La iniciativa va tenir molt bona acollida entre la població que cada dilluns sortia a interpretar la peça escollida, enregistrava les actuacions i aquestes es publicaven setmanalment a la pàgina web en format de vídeo.

A l’enllaç podreu veure un muntatge amb els vídeos que ens han fet arribar de les actuacions del passat dilluns 11 de maig.

L’EMM Joan Valls i l’Ajuntament de Caldes agraeix la participació, les ganes i la constància de tots i totes que en un moment o altre han participat en aquest projecte.

 

 

 


 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

Escola Municipal de Música Joan Valls

Facebook: emmjoanvalls

Instagram: @emmjoanvalls

Darrera actualització: 12.05.2020 | 13:45