Informació de servei: afectacions per les obres de reparació del clavegueram al carrer de Migdia

Dilluns, 7 de setembre de 2020 a les 13:02

Les actuacions previstes en les obres de reparació del clavegueram del carrer Migdia començaran el dia 9 de setembre. Consulteu les afectacions de trànsit als canals habituals d’informació de l’Ajuntament.

L’Ajuntament informa que el dimecres dia 9 de setembre l’empresa Drenatges Urbans del Besòs començarà les obres de reparació de la xarxa del clavegueram del carrer de Migdia, degut a una averia.

El tram afectat per l’obra és el carrer de Migdia, entre el carrer de Montserrat i de Geògraf Aparici i es preveu el tall del trànsit de vehicles en aquest tram. La durada de les obres és fins divendres 18 de setembre.

Les persones que tinguin gual en la zona esmentada de restricció de trànsit, se’ls permetrà l’entrada i sortida de vehicles sempre i quan l’evolució de l’obra ho permeti i si hi hagués algun impediment, se’l hi comunicarà personalment.

L'Ajuntament agraeix als veïns i les veïnes la col·laboració per facilitar les obres i demana disculpes per les molèsties que aquestes puguin ocasionar.

Darrera actualització: 07.09.2020 | 13:02