I si fem de Caldes de Montbui un poble més feliç?

Dimecres, 18 d'octubre de 2017 a les 13:00

Si respectem, cuidem, decidim, opinem i creixem com a persones, com a professionals i com a comunitat, farem una versió millorada i més feliç de Caldes. D’això va el Fòrum d’Educació. Us apunteu?

Declaracions de Roser Guiteras, regidora d'Educació i Formació Permanent i membre del Grup Motor

Declaracions de Ferran Rodríguez i Maria Martí, membres del Grup Impulsor 

 

El Grup Impulsor i el Grup Motor, els dos espais permanents de treball que han liderat el Projecte Educatiu de Ciutat, consideren que ha arribat el moment de tancar la reflexió prèvia i passar a l’acció. Per això, convoquen el I Fòrum d’Educació de Caldes de Montbui, i conviden a la ciutadania a formar part de les decisions que faran de la vila un espai millor.

Des del gener fins ara, a través de consultes i processos que han implicat diferents agents i àmbits locals i al voltant de dues-centes persones, el grup ciutadà anomenat Impulsor ha anat construint quatre grans àmbits d’interès dels quals pengen les inquietuds, peticions i suggeriments sorgides al llarg del procés de participació.  Ara, toca decidir.

Els àmbits

Són: Fora Escola, Escola, Poble Educador, Transició Escola-Treball i Formació Permanent.  I algunes exemples de les propostes que hi pengen  són la creació de patis oberts, l’ampliació de l’Espai Jove El Toc, la vinculació d’empresa i comerç local per  la millora de la  transició entre els instituts i el món laboral, l’atenció i formació en la diversitat i l’actuació davant situacions de risc en escoles i instituts, millorar el sentiment de pertinença de tots els habitants fomentant la participació de les persones migrades, millorar la relació entre les entitats i entre les entitats i l’entorn, promoure la innovació educativa, millorar la utilització dels espais públics.

L’objectiu comú de totes és fer de Caldes de Montbui un poble més educat i més feliç, amb una comunitat que visqui envoltada de respecte, alternatives, assessorament, espais adequats i acompanyament. I el Fòrum serà l’espai de decisió sobre com cal fer tot això.

 

La vostra participació és important

El Fòrum té sentit si compta amb la ciutadania, si Caldes es compromet. Feu la inscripció a través de educacio@caldesdemontbui.cat – 93 862 70 24, o través del formulari d'inscripció.

Darrera actualització: 18.10.2017 | 13:34