Es presenta la nova guia "Caldes a la teva butxaca"

Dijous, 23 de gener de 2020 a les 00:00

"Caldes a la teva butxaca" és una guia de serveis adreçada a tothom que vingui al municipi amb el desig d'estar-s'hi una estona, fer-hi una llarga estada o passar-s'hi tota la vida

La nova guia ha estat presentada en roda de premsa aquest matí per l’alcalde Isidre Pineda i la regidora de Nova Ciutadania Ángeles Llive, i s’adreça a tots els calderins i les calderines, tant les que arriben al municipi per primera vegada com a aquelles que ja hi viuen. Per això, la guia es donarà a totes les persones que s’empadronin a Caldes, però també es podrà trobar a l’Ajuntament i a alguns dels equipaments que recull. De moment s’han editat un miler d’exemplars d’aquesta guia de butxaca que, com el seu nom suggereix, és un llibret pràctic, molt gràfic i de dimensions reduïdes.

              Alcalde Isidre Pineda

Regidora de Nova Ciutadania Ángeles Llive

«Caldes a la teva butxaca» conté 64 pàgines molt gràfiques i comença amb una benvinguda de l’alcalde, seguida d’un índex dels equipaments i serveis que recull, estructurat en sis blocs: Ciutadania, Persones, Espai Comú, Economia, Esport i Coneixement.

Dins el bloc Ciutadania s’hi apleguen el propi Ajuntament i alguns dels serveis que acull com Alcaldia i Comunicació, l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), el Padró d’Habitants, el Servei d’Integració Ciutadana, el Servei de Participació Ciutadana o Ràdio Caldes, així com els cossos de seguretat i policials de Policia Local, Mossos d’Esquadra i Bombers, i d’altres equipaments d’interès com el Jutjat de Pau o Caldes Animal.

El bloc dedicat a les Persones inclou diferents serveis i equipaments dedicats especialment a l’atenció social i de salut com els serveis d’atenció a la Dona i a la Gent Gran, el Centre d’Atenció Primària (CAP), el Centre Obert Buimont, l’Espai Jove El Toc, Gent Gran Activa, l’Oficina d’Habitatge, el Punt de Voluntariat i Entitats, el Servei de Cooperació i Solidaritat, i els serveis de Joventut, Mediació i Serveis Socials.

Pel que fa a Espais Comuns, la guia recull els espais públics d’interès per a la ciutadania com els Banys Termals el Safareig, la Deixalleria, l’Espai Can Rius, l’Espai d’Entitats, l’Estació d’autobusos, els Horts Domèstics, l’Oficina de Correus, els safareigs de la Portalera i la Canaleta, i els serveis Municipals i Territorials.

El bloc d’Economia inclou la Borsa de Treball, el Club de Feina, els serveis de Formació Ocupacional, el Mercat Setmanal, l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), el servei de suport al Comerç, a l’Empresa i a l’Emprenedoria, el servei de suport i allotjament empresarial i els Serveis Econòmics.

Pel que fa al bloc de l’Esport, la guia inclou els equipaments esportius públics del municipi com ara el camp municipal de futbol, el complex esportiu Les Cremades, els pavellons del Bugarai, les Cremades i Torre Roja, i els Serveis d’Esports.

Finalment, el bloc dedicat al Coneixement recull l’Arxiu Municipal, la Biblioteca, l’Oficina i els cursos de Català, les escoles bressol municipals, les escoles de primària, secundària i d’adults, l’escola de Música i el Taller d’Art, l’Oficina de Turisme, els museus Delger i Thermalia, la Sala Delger, i els Serveis de Cultura i Educació.


 

Dades de contacte a un cop d’ull

La informació de cada un dels 70 equipaments o serveis que recull la guia inclou el nom i la seva localització tant física com digital (adreça, telèfon, correu electrònic i pàgina web) així com els perfils a les xarxes socials. També s’acompanya la informació amb una fotografia de l’equipament i un codi QR per poder ampliar la informació del servei.

Finalment, la guia es tanca amb un plànol del municipi on situa els serveis i equipament que inclou.


 


 

Darrera actualització: 23.01.2020 | 14:09