El Consell d’Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet revisa el Pla Estratègic 2017-2020

Dilluns, 2 de desembre de 2019 a les 00:00

Els temes principals del Consell d’Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet han estat els dispositius d’atenció urgent, les noves i creixents necessitats socials i el Pla de mobilitat

Font: Fundació Sanitària Mollet 

El Consell d’Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) es va reunir el passat divendres 29 de novembre al municipi La Llagosta, al Vallès Oriental, i va posar sobre la taula els diferents reptes a abordar per millorar el servei que l’FSM ofereix als municipis de la seva àrea d’influència tant en l’àmbit de la salut com en el social en el context del seu Pla Estratègic. A la sessió va ser present l'alcalde de Caldes de Montbui, Isidre Pineda. 

Concretament s’han plantejat, entre d’altres, els següents grans àmbits d’acció:

  • Constituir una Taula de Participació Social que inclogui treballadors socials de cada municipi i de les institucions prestadores de serveis per exposar i coordinar millor la resposta dels diferents dispositius a les necessitats socials.
  • Revisar i actualitzar el Pla de Mobilitat dels municipis de referència de l’FSM, creat ara fa 12 anys, a la llum dels nous fluxos d’atenció que presta l’FSM als ciutadans.
  • Analitzar la situació actual dels diferents dispositius d’atenció urgent del territori d’acord amb l’administració per anticipar necessitats de servei a la població.
  • Destacar la necessitat de seguir garantint els correctes dispositius de la salut mental d’acord amb l’alta incidència d’aquestes patologies en el territori que ja detecta la Taula de Salut Mental Vallesana.
  • Constituir una taula de participació dels alcaldes per la revisió del proper Pla Estratègic de l’FSM 2021-2025.

D’esquerra a dreta: Jaume Duran, director general de l’FSM; Isidre Pineda, alcalde de Caldes de Montbui; Josep Monràs, alcalde de Mollet del Vallès; Casandra Garcia, 1ª Tinent d’Alcalde de Parets del Vallès; Òscar Sierra, alcalde de La Llagosta; Andreu Llargués, president de l’FSM; Isabel Garcia, alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda; Marc Candela, alcalde de Martorelles; Luis Pintor, alcalde de Santa Maria de Martorelles; Carles Miquel, alcalde de Sant Fost de Campsentelles, i Oriol Lozano, alcalde de Palau-Solità i Plegamans.

Sobre el Consell d’Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet

El Consell d’Alcaldes de la Fundació Sanitària Mollet és un òrgan consultiu que es reuneix periòdicament i de forma rotativa pels diferents municipis de l’àrea d’influència de l’FSM. El seu objectiu és presentar de forma transparent i conjunta als alcaldes de cada municipi les principals dades d’activitat i projectes estratègics de l’FSM, a la vegada que obre un espai de diàleg per exposar les necessitats de cada municipi i plantejar conjuntament l’estratègia i prioritats futures.

Sobre la Fundació Sanitària Mollet

La Fundació Sanitària Mollet és una entitat sense ànim de lucre formada per l’Hospital de Mollet, l’Hospital Sociosanitari de Mollet, el Centre de Salut Mental Jaume Vilaseca i Pujades, el Centre d’Atenció i Seguiment de Drogodependències de Mollet i les residències de Santa Rosa, la Vinyota i Pedra Serrada. La Fundació Sanitària Mollet dona servei actualment a 165.000 habitants dividits en 11 poblacions situades entre el Vallès Oriental i el Vallès Occidental.

Darrera actualització: 02.12.2019 | 13:20