Constitució de l’Ajuntament de Caldes de Montbui

Dijous, 13 de juny de 2019 a les 17:30

Dissabte 15 de juny, a les 12 h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament tindrà lloc la constitució de l’Ajuntament de Caldes de Montbui i l’elecció de l’alcalde o alcaldessa per al mandat 2019/2023

Segons els resultats electorals del passat 26 de maig, la distribució de vots de Caldes de Montbui dona 9 regidors a ERC, 3 regidors al PSC, 2 regidors a la CUP, 2 regidors a JXC i 1 regidor al PPC.

Aquestes 17 persones prendran possessió dels seus càrrecs el dissabte 15 de juny, en la sessió del Ple de Constitució de l’Ajuntament convocada a les 12 h a la Sala de Plens.

Tot seguit, es procedirà a la votació de l’alcalde o alcaldessa, a la qual poden presentar candidatures dels caps de llista de les cinc formacions que entren al consistori per al mandat 2019/2023.

La Mesa d’Edat, que presideix el Ple i que està formada pel regidor de més i el de menys edat del nou Ajuntament, comptarà amb Armando Cañizares Batlle (regidor de més edat i membre del grup PSC) i amb Ferran Gay Boelle (regidor de menys edat i membre del grup CUP).

Un cop constituït l’Ajuntament, la nova alcaldia nomena, per Decret, Tinents d’alcalde, Responsables de regidories i de les competències delegades per l’alcalde a la Junta de Govern Local, als regidors i, si s’escau als delegats de l’alcaldia, en matèries de la seva competència.

Finalment, en els 30 dies hàbils següents a la Constitució de l’Ajuntament, es convoca el Ple del cartipàs municipal, en el qual es dona compte del Decret/s citats, s’estableix la periodicitat de les sessions, s’aprova la creació i composició de les comissions informatives i la composició de la comissió especial de comptes i s’aproven els nomenaments, pels quals sigui competent el ple, envers qui seran els representants de l’Ajuntament en entitats municipals i supra municipals.

 

Càrrecs electes que prendran possessió del càrrec aquest dissabte

Isidre Pineda i Moncusí, regidor (ERC)

Laia Cuscó Pallarès, regidora (ERC)

David Través i Ambrosio, regidor (ERC)

Núria Carné i Navarro, regidora (ERC)

Jaume Mauri i Sala, regidor (ERC)

Germania de los Angeles Llive Cruz, regidora  (ERC)

Jordi Martín i Forns, regidor (ERC)

Josep Busquets López, regidor (ERC)

Carme Germà i Vila, regidora (ERC)

Carla Millán Peñaranda, regidora (PSC)

Javier Moreno Garcia, regidor (PSC)

Armando Cañizares Batlle, regidor (PSC)

Marta Barnils Uña, regidora (CUP)

Ferran Gay Boelle, regidor (CUP)

Pere Morcillo i Perez-Hita, regidor (JXC)

Joan Tarradas i Font, regidor (JXC)

Montserrat Romano Bosch, regidora (PPC)

Seran regidors/es de l’Ajuntament de Caldes de Montbui per primera vegada: Laia Cuscó Pallarès, regidora (ERC), Germania de los Angeles Llive Cruz, regidora (ERC), Jordi Martín i Forns, regidor (ERC), Josep Busquets López, regidor (ERC), Carme Germà i Vila, regidora (ERC), Marta Barnils Uña, regidora (CUP), Ferran Gay Boelle, regidor (CUP)

S’acomiaden de l’Ajuntament de Caldes Montbui: Jordi Solé i Ferrando (alcalde), M. Pilar Aznar López (ERC), Vicenç Personat Pallarès (ERC), Josep Ramon Marañés Vidal (ERC), Roser Guiteras López (ERC), Sandra Redondo Ibánez (SC), David Moncho Albero (SC), Francesc Coral Prades (PDeCAT), Maria Dalmau Xalabarder (PDeCAT), M. Àngels Pou Garcia (UPC).

Resultats de les eleccions locals 2019

CANDIDATURES

VOTS

REGIDORS

Esquerra Republicana de Catalunya - Acord Municipal (ERC/AM)

4.113

9

Partit dels Socialistes de Catalunya-Candidatura de Progrés (PSC)

1.378

3

CUP-Alternativa municipalista (CUP-AMUNT)

966

2

Junts per Catalunya-Caldes de Montbui (JUNTS)

888

2

Partit Popular / Partido Popular (PP)

543

1

 

Darrera actualització: 13.06.2019 | 17:46