Consells per a fer un ús responsable de la informació i un bon ús de les pantalles

Dimarts, 21 d'abril de 2020 a les 10:32

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya ha elaborat dos decàlegs: un primer, per a fer un ús responsable de la informació que es consumeix i de la que es comparteix; i un segon, per gestionar l’ús de les pantalles. Consulteu-los a l’enllaç i als canals habituals d’informació de l’Ajuntament.

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), en aquests moments crítics per la pandèmia de la Covid-19 i pel confinament de la població, considera que cal traslladar a la ciutadania la necessitat d’extremar la cura amb la desinformació al voltant d’aquesta pandèmia, així com traslladar una sèrie de consells i recomanacions per a fer un bon ús de les pantalles, ara que bona part de la població és a casa seva.

En aquest sentit, i en el marc del programa d’educació mediàtica eduCAC, el Consell ha elaborat dos decàlegs: un primer, per a fer un ús responsable de la informació que es consumeix i, sobretot, de la que es comparteix; i un segon, per gestionar l’ús de les pantalles i alhora preservar la convivència familiar.

Per tot això i amb l’objectiu de fer arribar aquestes informacions de servei públic i d’interès general en aquests moments a la ciutadania, el CAC ha produït quatre vídeos amb infografies animades per difondre aquests consells i quatre càpsules radiofòniques.

Podeu descarregar els vídeos i les falques al següent enllaç


 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

@Consell_Audio

@Consell.CAC

@salutcat

#televisio

#Coronavirus

#COVID19

#quedatacasa

#JoActuo


 

Darrera actualització: 21.04.2020 | 11:47