Comencen les obres de renovació del clavegueram a Caldes

Dimecres, 4 de desembre de 2019 a les 00:00

Els treballs, que han començat aquesta setmana pel carrer Sant Salvador, preveuen el tall d'aquesta via al trànsit entre els carrers Buenos Aires i Major fins el 20 de desembre

L’ajuntament ha començat aquesta setmana la campanya de renovació de la xarxa de clavegueram municipal. Les obres, que tenen un cost de 157.346,08€ (IVA inclòs), tenen una durada prevista de 5 mesos d’acord amb el Plec de clàusules administratives particulars corresponent.

Els treballs han començat aquest dilluns dia 2 de desembre pel carrer Sant Salvador. La previsió és que aquesta via estigui tallada al trànsit entre el c/Buenos Aires i el c/Major fins el 20 de desembre, sempre i quan no hi hagi imprevistos que allarguin aquesta previsió.

La planificació de les afectacions s’anirà fent a mesura que es facin les actuacions a cada zona.

Àmbit de les obres

Els trams de carrers afectats en el nucli urbà són:

- carrer Sant Salvador entre carrer Buenos Aires i carrer Major

- carrer Bigues entre carrer Sant Sebastià i carrer Balmes

Altres actuacions puntuals previstes en el nucli urbà són:

- c/ Estació a l’alçada del núm. 16 (entre carrer Sant Ramon i carrer St. Fèlix)

- cruïlla del carrer Sant Pau amb el carrer Climent Cuspinera.

També es preveuen treballs al barri la Font dels Enamorats a l’avinguda Montbui en el tram comprès entre el c/ de l'Alsina i el c/de l'Om, i actuacions puntuals al barri dels Saulons, concretament al c/ Norbert Font a l’alçada del núm. 15, i al lateral de la C-59, al costat de l'entrada del c/ Torre Sever en direcció nord.


 


 


 

Darrera actualització: 04.12.2019 | 13:11