Caldes participa al Mercat de les Escapades

Dilluns, 13 de maig de 2019 a les 00:00

L’Oficina de Turisme i Thermalia han estat al Mercat de les Escapades, on han sortejar paquets termals i han promocionat els atractius turístics de Caldes oferint propostes d’escapades

L’Oficina de Turisme i el Museu Thermalia, que van ser presents al Mercat de les Escapades el dissabte 4 de maig, van promocionar els atractius turístics de Caldes orientats a la potencialitat del mercat de proximitat que representa pels visitants de Barcelona i de l’àrea metropolitana que poden fer «escapades» a la vila termal. I per oferir mostres del que es pot trobar a Caldes, van sortejar 4 paquets termals: tres mitjançant un Photcall on la gent es feia una fotografia i la penjava a l’Instagram del Museu, i un quart promocionat per l’Agència Catalana de Turisme mitjançant una ruleta.

TurismeVallès promociona el turisme del Vallès Oriental al Mercat d’Escapades

A més de Caldes (www.visiteucaldes.cat), el Vallès Oriental va tenir presència al Mercal d’Escapades d’enguany a través d’algunes empreses de la comarca com Cicling No Limits (http://cyclingnolimit.com), l’Hotel Molí de la Torre (www.molidelatorre.cat), Aire Ancient Baths Vallromanes (www.beaire.com) i Masia Can Roda (http://cellercanroda.cat).

Aquest és el cinquè any que es porta a terme aquesta acció dirigida al públic final

El cap de setmana del 3, 4 i 5 de maig, es va celebrar la cinquena edició del Mercat d’Escapades a Fira Barcelona, que va acollir aquest mercat d’experiències en el que el sector turístic català va tenir oportunitat per vendre directament al visitant els seus paquets i experiències turístiques, així com donar a conèixer al públic local els recursos que poden visitar fora de Barcelona. Durant el cap de setmana, el públic assistent va gaudir d’activitats programades per l’Agència Catalana de Turisme, des de l’Àrea Gastronòmica, l’Escenari d’espectacles, el Joc de realitat virtual Legends of Catalonia o el Joc de la Ruleta, en el que, entre d’altres premis, es va sortejar una visita al Circuit Termal de Caldes de Montbui. un PassMuseum del Vallès Oriental, i una experiència Aire Ancient Baths.

 

 


 

Darrera actualització: 13.05.2019 | 13:05

Imatges

Mercat Escapades