Caldes en clau suma insercions laborals

Dijous, 5 de desembre de 2019 a les 00:00

A finals d’any, el Servei d’Ocupació ha organitzat el primer Speed Dating, emmarcat en el projecte Caldes en clau, de millora de les competències professionals en l’atenció a les persones

En el marc del programa Caldes en clau - Competències en l’atenció a les persones, que organitza el Servei d’Ocupació amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha tingut un Speed Dating o ronda d’entrevistes ràpides gràcies al qual s’han aconseguit 2 insercions laborals i 10 convenis en convenis de pràctiques, alguns amb possibilitats de convertir-se en noves contractacions.

En l’acció van participar quatre empreses del sector socioasanitari  que van poder fer 15 entrevistes en dues hores a l’alumnat del curs “Auxiliar sociosanitari a persones dependents en institucions”.

L’Speed Dating és una acció orientada a les empreses per conèixer a nous professionals en un temps màxim de 5/7 minuts. En aquest breu temps, les persones entrevistades han de saber destacar les seves potencialitats i competències i les empreses han de formular aquelles preguntes que consideren clau per saber si la persona entrevistada és la candidata idònia per a la seva empresa.

El Servei d’Ocupació va organitzar prèviament dues sessions de formació, tan per l’alumnat com per a les empreses, per tal que els participants poguessin treure el màxim profit a la sessió.

Aquesta acció ha tingut molt bona acollida i valoracions molt positives per part de les empreses participants, per això el Servei d’Ocupació aposta per repetir l’experiència l’any 2020, amb accions similars en diferents àmbits. L’objectiu és fer participar empreses de Caldes relacionades amb aquelles ocupacions amb més demanda, perquè coneguin nous professionals en cerca de feina i amb formació especialitzada.

El projecte Caldes en clau - Competències en l’atenció a les persones, és un projecte organitzat pel Servei d’Ocupació amb el suport de la Diputació de Barcelona que va començar el mes de maig i finalitzarà al desembre.

Ha estat un programa de millora competencial integral, adreçat a persones amb interès per treballar com a auxiliars sociosanitaris. Durant el projecte s’han realitzat diferents accions individuals i grupals per tal de promoure la inserció dels participants.

El projecte ha inclòs tallers de desenvolupament de les competències clau i la formació professionalitzadora en l’àmbit atenció sociosanitaria i accions individuals d’orientació i acompanyament als participants en la seva millora ocupacional.

Si esteu interessats en rebre més informació sobre activitats similars, podeu contactar amb el Servei d’Ocupació i Formació Ocupacional a través del telèfon 93 115 10 74 o per correu electrònic a pfo@caldesdemontbui.cat

 

Darrera actualització: 05.12.2019 | 11:55