Caldes de Montbui, en fase 0 avançada

Dilluns, 18 de maig de 2020 a les 00:00

La vila forma part del territori català que avui dilluns 18 de maig entra en fase avançada, per això els comerços de menys de 400 m poden obrir sense cita prèvia. La resta de restriccions a la mobilitat són les mateixes que a la fase 0

Barcelona i l’àrea metropolitana, de la qual en forma part Caldes de Montbui, entren en una fase intermèdia a l’espera de complir les condicions per passar a fase Aquesta fase 0 avançada relaxa algunes mesures, però encara no es podran fer reunions de fins a 10 persones, ni es podran obrir les terrasses de bars i restaurants.

Els principals canvis afecten al comerç, museus i biblioteques, llocs de cultes, vetlles i centres esportius professionals.

Comerç local obert sense cita prèvia

El comerç local de menys de 400 metres quadrats pot obrir sense cita prèvia. Es manté la prohibició de fer rebaixes i d’obrir grans superfícies.

Equipaments

Biblioteques i museus poden obrir: amb restriccions d’aforament en el cas dels museus, i només per oferir el servei de préstec en el cas de les biblioteques. A Caldes de Montbui, el Museu Thermalia i la Biblioteca de Caldes seguiran tancats uns dies més, mentre es treballa en el disseny de circuits segurs i en la instal·lació i compra de materials de protecció per a les persones. 

La Biblioteca obrirà el 2 de juny el servei de préstec i seguiran tancades les sales de lectura. La data d’obertura del Museu Thermalia, s’anunciarà en breu.

Pel que fa a les escoles, poden obrir per fer tasques de neteja i desinfecció, accions que l’Ajuntament de Caldes de Montbui ja té previst iniciar aquesta setmana.

Llocs de culte i cerimònies religioses

Poden obrir els llocs de culte amb un aforament de màxim un 1/3 i es poden celebrar funerals i vetlles amb un màxim de 15 persones si se celebren a l’exterior i de 10 si són en un recinte tancat.

 

Darrera actualització: 18.05.2020 | 10:03