Bus Urbà gratuït en casos d’alertes per contaminació 

Divendres, 2 de febrer de 2018 a les 09:00

L’Ajuntament dóna suport a la campanya Episodis ambientals de contaminació atmosfèrica de la Generalitat de Catalunya oferint el servei de Bus Urbà gratuït en cas de restriccions de trànsit a la conurbació de Barcelona

La Generalitat de Catalunya ha creat un protocol d’actuació en casos d’Episodis ambientals de contaminació atmosfèrica (#airenetCAT). El departament de Territori i Sostenibilitat del govern català ha establert l’activació d’avisos preventius o declaracions d'episodis ambientals per alta contaminació quan existeixi un risc de nivell de contaminació ambiental per sobre dels límits legals.

En alguns casos, l’activació de l’episodi ambiental suposarà restriccions al trànsit a la conurbació de Barcelona, en l’anomenada Zona de Baixes Emissions.

L’Ajuntament de Caldes de Montbui implementa el servei de Bus Urbà gratuït en els casos d’episodis ambientals amb restriccions de trànsit, per tal d’afavorir als calderins la connexió amb les línies de bus interurbanes i promoure els desplaçaments sostenibles.

Trobareu tota la informació de la campanya a http://airenet.gencat.cat.

#airenetCAT

 

Darrera actualització: 02.02.2018 | 09:54