Avisos a la població sobre efectes de les ventades a Caldes de Montbui

Diumenge, 22 de desembre de 2019 a les 00:00

Seguiu @PoliciaCaldesMo i @AjCaldesdeMontbui, informarem sobre totes les novetats i incidències o emergències causades pel vent que afecta la població 

Aquesta nit, els cossos de seguretat de Caldes de Montbui han treballat per minimitzar els danys causats pel vent, en diferents indrets de la població, en especial als barris Caldes de Can Valls, Regasol i el Farell.

El vent ha arribat a ratxes de 105 km/h al municipi i ha provocat afectacions sense que s'hagin de lamentar accidents personals. Tots els serveis d'emergències treballen per restablir la normalitat. Entre altres, els incidents han estat per arbres caiguts, vehicles afectats, una tanca caiguda, el tancament del parc de Can Rius (ara ja obert), i afectacions al cablejat de Can Valls. 

És important tenir en compte que la carretera del Farell, l'anomenada vella, ha estat tancada per la caiguda d'un arbre de grans dimensions. La carretera anomenada Nova, està oberta i l'accés a la urbanització el Farell es possible.

 

Amb tot, seguiu les recomanacions de @emergenciescat, eviteu desplaçaments i actueu amb precaució mentre duri l'episodi de vent. 

Més informació a l'enllaç: https://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencia/riscos_naturals/ventades/

Darrera actualització: 22.12.2019 | 09:47