«#Arxivem la COVID19» campanya de recollida de materials per documentar l’experiència col·lectiva que estem vivint.

Dijous, 21 de maig de 2020 a les 08:03

L’Ajuntament s’afegeix a la iniciativa «#arxivemlaCOVID19» la campanya de recollida de documents sobre la pandèmia de COVID19. Envieu els materials digitals a arxiu@caldesdemontbui.cat i els analògics es recolliran a l’Arxiu Mpal., un cop aquest servei es reobri. Consulteu com fer la cessió.

L’ Arxiu Municipal s'afegeix a la iniciativa del Departament de Cultura i de l’Associació d’Arxivers de Catalunya de #arxivemlaCOVID19. És una campanya de recollida de materials per documentar l’experiència col·lectiva que estem vivint.

Es poden aportar documents analògics i digitals, textos personals (diaris de confinament, reflexions sobre la situació i vivències tant en fonts escrites com orals amb vídeo, blogs o sonors), fotografies i vídeos creats per vosaltres que facin referència a Caldes de Montbui.

Per tal de fer aquestes cessions podeu contactar amb l’Arxiu Municipal i/o enviar directament aquests materials a arxiu@caldesdemontbui.cat. Si són massa pesats podeu enviar aquests materials per WeTransfer a la mateixa adreça.

Si són materials analògics és recolliran a l’Arxiu Municipal (Plaça de la Font del Lleó 11) un cop és torni a obrir l’Arxiu Municipal.


 

Per tal de fer la cessió cal indicar:

Autoria del document

Data i lloc

Títol

Cessió dels drets d’accés i difusió

Contacte de la persona que cedeix el document


 

 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

#arxivemlaCOVID19

#Coronavirus

#COVID19

#quedatacasa

#JoActuo

Darrera actualització: 21.05.2020 | 08:04