Aquest estiu, Policia i Agents de Mobilitat reforcen la seguretat Covid-19

Dimarts, 28 de juliol de 2020 a les 11:20

Policia Local i Agents de Mobilitat fan una cinquantena d’intervencions per seguretat Covid-19, traslladant informació, recomanacions i advertiments a unes 600 persones en set dies

La col·laboració entre la Policia Local i els Agents de Mobilitat ha permès organitzar una campanya d’intensificació de la vigilància i divulgació de les normes de seguretat per Covid-19.

Entre dilluns 20 i diumenge 26 de juliol, els equips han comptabilitzat al voltant de 50 intervencions a grups de persones i a terrasses, localitzades sobretot a la zona centre i als parcs i places públics. En total, s’ha interpel·lat unes 600 persones per parlar de l’ús segur i correcte de la mascareta, s’han fet 140 advertiments per un ús inadequat i 26 per no portar-la visible. També s’han concretat dues sancions.

De les 50 intervencions un 80% ha estat d’ofici i dins la campanya activa d’interpel·lació a la ciutadania que promou l’Ajuntament. I el 20% restant ha estat en resposta a requeriments fets per la ciutadania.

Una patrulla mixta de Policia i Agent de Mobilitat ha destinat una hora diària a aquesta funció. A més, la patrulla de la Policia Local, ha prioritzat els recorreguts per espais sensibles de concentració de grups en totes les hores del dia i tots els dies de la setmana.

L’Ajuntament espera, a través d’aquesta campanya, augmentar el grau de sensibilització i resposta davant la necessitat d’ús de mascareta. Aquesta setmana, Salut ha informat que a Caldes de Montbui hi ha cinc casos confirmats de contagi per Coronavirus.

Per aquest motiu, protegim i protegim-nos.

 

(TEXT PER INFOGRAFIA XARXES SOCIALS)

Seguretat Covid-19

Entre el 20 i el 26 de juliol, l’acció conjunta de Policia Local i Agents de Mobilitat ha permès: 

-       50 intervencions per seguretat Covid-19 a la zona centre i places i parcs públics

o    80% en el marc de la campanya activa

o    20% per requeriments de la ciutadania

-       600 persones interpel·lades per reforçar la informació sobre normativa Covid-19

-       140 advertiments per ús incorrecte de mascareta i 2 sancions

#DistanciaMansMascareta #Covid-19 #EstiuSegur

Protegim i protegim-nos

Darrera actualització: 28.07.2020 | 11:26