Caldes de Montbui, en Fase 2

Diumenge, 7 de juny de 2020 a les 00:00

Dilluns 8 de juny Caldes entra en Fase 2, s’eliminen les franges horàries de passeig i obren les escoles, entre altres. Consulteu els canvis essencials i l’estat de serveis i equipaments municipals

 EQUIPAMENTS I SERVEIS

Cementiri Municipal: reobre el dimarts 9 de juny, en horari habitual. Restriccions d’aforament (màxim 25 persones en un enterrament) i amb ús de mascareta o distància entre persones de seguretat 2 m.

Transport urbà: es permet l’ocupació de tots els seients, tot i que s’ha de procurar la màxima separació entre usuaris quan sigui possible i la mascareta és obligatòria. Es mantenen els horaris actuals.

Pavellons Municipals i Camp Municipal de Futbol: obertura regulada amb comunicació prèvia a la regidoria d’Esports per fer-ne ús, amb limitacions d’aforament i activitat, sense ús de les grades, vestidors o altres espais comuns.

Complex Esportiu Les Cremades: obertura de les instal·lacions esportives el 15 de juny. S’estableix un horari preferent per a col·lectius de risc de 9 a 13 h. Es recomana no fer servir els vestuaris i consultar les normes d’ús publicades a www.cncaldes.cat.

Mercat: en previsió incorporar el més aviat possible les parades d’higiene personal, amb previsió de celebrar el mercat complet en fase 3.

Biblioteca: en marxa el servei de préstec amb cita prèvia i horari reduït (dilluns, dimarts, dijous, divendres de 16 a 19.30 h i dimecres de 10 a 13.30 h). Les devolucions es poden fer a través de la bústia exterior. L’obertura de sales està en estudi (s’informarà) i el servei de préstec interbibliotecari pendent de l’activació per part de la Diputació de Barcelona.

Museu Thermalia: en marxa l’obertura amb aforament d’un terç des del 5 de juny, en horari de divendres i dissabte de 18 a 20 h i diumenge de 12 a 14 h.

Escoles Bressol Municipals La Lluna i Gegant del Pi: obertura del 15 de juny al 15 de juliol.

Escoles i instituts: obertura a partir del 8 de juny en les condicions informades per cada centre a les famílies.

ESPAI PÚBLIC I ACTIVITAT ECONÒMICA

Mobilitat:

-       Lliure circulació dins la regió sanitària

-       Eliminació de franges horàries i tant temps i cops com es vulgui

-       Grups de màxim 15 persones

Esport no professional:

-       Per franges horàries: a qualsevol hora excepte de les 10 a les 12 h i de les 19 a les 20 h, reservades per persones a partir de 70 anys.

Comerç i establiments

-       Aforament del 40% respectant 2 m.

-       Establint horari d’atenció prioritari per a majors de 65 anys

Bars i restaurants

-       Obertura dels locals amb aforament màxim 40%

-       Terrasses aforament màxim 50% amb 15 persones màxim per taula

 

Darrera actualització: 08.06.2020 | 09:47