Comunicat d’activació del VENTCAT en fase d’alerta

Dimarts, 21 d'abril de 2020 a les 12:35

El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) ha emès un comunicat mitjançant el qual s’activa el Pla especial d’emergències per risc de vent a Catalunya en fase d’alerta, en base a les previsions meteorològiques, fins dissabte al matí.

Es comunica que en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, es manté la fase d’alerta del Pla Especial d'emergències per risc de vent a Catalunya (VENTCAT).

Es manté la previsió durant el dia d'avui, on es preveuen ratxes de vent superiors als 20m/s al litoral de Barcelona i Girona. D'altra banda, s'amplia aquesta previsió durant el dia de demà, des de les 6h fins les 18, amb afectació al quadrant nord est de Catalunya.

La distribució geogràfica del fenomen dins la zona avisada serà de caràcter local. A més, el vent bufarà de component est.

Podeu consultar les actuacions a fer, els consells i les recomanacions per als municipis a l'enllaç http://bit.ly/28XQxSN

 

 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

@emergenciescat

#protecciocivil

Policia Local

Instagram: @PoliciaCaldesMo

 

Darrera actualització: 21.04.2020 | 13:51