Festival Molí de l'Esclop 2016: música i més en directe

Dimarts, 28 de juny de 2016 a les 14:08

Quatre caps de cartell actuen a la vila termal, entre La Riera i La Muralla, sota els estels i sobre pedres medievals: Estúpida Eirkah, Sanjosex, David Verdaguer i Xarim Aresté

Recordareu el nom del Festival, perquè després d'aquest juliol s'instal·larà entre els imprescindibles de l'agenda de propostes musicals i estivals de Catalunya.

Primer, perquè s'ha proposat fer propostes inèdites, com ara l'actuació en format duet (guitarra i piano) de Xarim Aresté i Ricard Sohn.

Segon, perquè reprodueix aquest carisma warholià, per atrevit, per transgressor i per colorit, en el sentit més musical de la paraula.

I, tercer, perquè té lloc en aquest espai calderí format pel vell Molí de l'Esclop, pedres medievals, herència romana, essències termals i una fina línia blava anomenada riera que separa el centre urbà de Caldes d'un tros de natura vallesana.

Enguany, el Festival Molí de l'Esclop reparteix les quatre actuacions les nits de divendres i dissabre dels darrers caps de setmana de juliol. Els concerts seran a les 22 h, però l'obertura de portes a l'espai es farà a les 20.30 h, amb l'objectiu d'oferir als assistents l'oportunitat d'allargar la vetllada per davant i per darrera, tot fent una copa o sopant.

El cartell i les novetats els han presentat avui el regidor de Cultura, Isidre Pineda, i el director artístic del Festival, Abel Coll.

Informació essencial
Programa: www.festivalmolidelesclop.cat
Lloc: plaça Molí de l’Esclop
Hora dels concerts: 22 h
Recinte obert: de 20.30 a 01 h (amb servei de bar i menjar)
Entrades: 3 €. Venda anticipada a Thermalia, i venda abans del concert.
Organitza: Ajuntament de Caldes de Montbui (www.caldesdemontbui.cat)
Direcció Artística: Abel Coll (www.abelcoll.cat)

#festivalesclop

Darrera actualització: 28.06.2016 | 14:14