Directori d’empreses de la Riera de Caldes i portal KM0

Divendres, 23 de febrer de 2018 a les 00:00

Els negocis ubicats en la zona d’influència de la Riera de Caldes poden formar part d’un directori virtual, en el qual ja hi ha inscrites més de 800 empreses calderines 

L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC), que inclou Caldes de Montbui, la Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat, ha creat una nova eina de dinamització econòmica que  té per objectiu millorar el coneixement del teixit empresarial més proper.

El Directori d’Empreses de la Riera de Caldes i el portal KM0 convida negocis de tots els sectors ubicats en aquests municipis a inscriure’s i facilitar així informació verificada i rellevant per al territori. El directori es troba allotjat al  web https://portal.rieradecaldes.com.

Per registrar-se al directori i al portal KM0, les empreses han d’enviar un correu electrònic a portal@rieradecaldes.com, indicant un mail de contacte, persona de contacte i nom i NIF de l’empresa. Com a resposta rebran un enllaç on podran fer el registre directament i començar a navegar.

La Piqueta, Centre de Desenvolupament Econòmic de Caldes de Montbui, ha comunicat l’existència d’aquest directori a les empreses de Caldes de Montbui per tal que puguin inscriure’s. De moment, el portal ja acull més de 800 negocis calderins. Més informació: piqueta@caldesdemontbui.cat – 93 862 70 25.

Més coneixement del teixit empresarial i portal KM0

El Directori d’Empreses de la Riera de Caldes permetrà consultar totes les empreses i professionals ubicats a l’àrea territorial conformada pels municipis de Caldes de Montbui, La Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat. Engloba tots els sectors d’activitat (comerç, indústria, construcció, serveis avançats i serveis bàsics).

El directori és una manera de verificar i ampliar la informació relativa a la seva entitat i que consideren important (pujant fotos, fulletons comercials, o qualsevol altra informació rellevant) o de donar-se a conèixer. En tot moment, es pot modificar la informació o donar-se de baixa.

El Portal KM0, com a complement del directori d'empreses, és un espai que té per objectiu l’intercanvi comercial entre empreses del territori que s’hagin registrat prèviament.  El Portal permet a les empreses publicar ofertes puntuals dels productes o serveis, així com demanar tenir accés a productes o serveis que puguin necessitar. Són els Servei d’Ofertes i Servei de Demandes.

Els productes anunciats poden ser tant béns (maquinària, primeres matèries, materials, residus…) com serveis (TIC, disseny, logística i transport, càtering, entre d’altres).

Darrera actualització: 23.02.2018 | 10:09