18 i 19 de maig, Festival de Titelles de Caldes de Montbui

Divendres, 3 de maig de 2019 a les 12:00

La vila termal calderina es prepara per ser punt de trobada de famílies d’arreu amb ganes de compartir les històries de les companyies que participaran en la 22a edició del Festival de Titelles

Isidre Pineda, regidor de Cultura i Patrimoni

Manel Ricart, director artístic del Festival de Titelles 2019 

www.festivaldetitelles.cat - @festivaldetitellesdecaldes - #festivaldetitellescaldes

Caldes de Montbui és punt de trobada de 14 companyies de titellaires convidades a presentar els seus espectacles en el Festival de Titelles de maig. La vila fa la 22a convocatòria a famílies d’arreu per descobrir històries de titelles de diferents formats, en escenaris exteriors i interiors, la majoria gratuïts i adreçats a tots els públics.

Enguany, el Festival recupera l’escenari la plaça de la Font del Lleó, la més emblemàtica del centre històric i termal calderí. Trobareu tallers infantils i espectacles d’entrada lliure a les places de l’11 de Setembre i de la Font del Lleó i a la Residència de Santa Susanna. I tres espectacles amb entrada d’1 € a la Sala Noble de Can Rius i a la Biblioteca*. 

El Festival ofereix també tots els atractius de Caldes de Montbui, vila d’origen romà, banys termals, restauració de proximitat, cultura i art (www.visiteucaldes.cat).

El Festival de Titelles és una iniciativa de l’Ajuntament de Caldes de Montbui, amb la direcció artística de Manel Ricart, Titelles Naip.


*Aforament limitat. La venda d’entrades es fa a través de www.festivaldetitelles.cat. Si en queden, també es vendran a partir d’una hora abans, en el lloc de cada espectacl

En cas de pluja us informarem a través de: @AjCaldesdeMontbui

Darrera actualització: 03.05.2019 | 12:57