17 persones treballen en plans d’ocupació a l’Ajuntament

Dimecres, 12 de febrer de 2020 a les 00:00

Els plans d'ocupació estan subvencionats per la Diputació de Barcelona i el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i donen feina a un total de 17 persones

Els plans subvencionats per la Diputació corresponen a 12 persones amb perfil administratiu, 1 auxiliar TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació), i 1 operari d’esports, que treballen a diferents serveis municipals, situats a l’edifici de l’ajuntament, a la Piqueta i en equipaments esportius, i van començar el passat 4 de novembre. Aquest pla te una durada de nou mesos.

Pel que fa al SOC, el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya subvenciona els plans d’ocupació (del programa Treball i formació) que ofereix capacitació professional i formació en competències transversals, a 2 dones que fan manteniment de mobiliari urbà bàsicament en diferents espais verds del municipi, en un pla que dura un any, que va començar el passat 31 de desembre del 2019 i que finalitza el 30 de desembre del 2020.

Finalment, el SOC també subvenciona, a través del Consell Comarcal del Vallès Oriental, un pla d’ocupació del programa Treball i formació, de sis mesos de durada, que forma i ocupa 1 peó de brigada de jardineria que dona suport a la brigada municipal de jardineria. En aquest sentit, l’ajuntament i el Consell Comarcal del Vallès Oriental van subscriure un conveni de col·laboració per a la prestació d’assistència tècnica en el marc del programa Treball i Formació 2019 del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, subvencionat al Consell Comarcal per al projecte El Vallès Verd. Aquest pla també va començar el desembre passat (20/12/2019) i s’allargarà fins el 19 de juny d’aquest any.

L’alcalde Isidre Pineda i el regidor d’Indústria, Empresa i Treball han presentat aquest matí aquests plans d’ocupació, en el marc d’una visita al Parc de l’Estació on hi està treballant el peó de brigada de jardineria i les dones que fan manteniment de mobiliari urbà.

David Través, regidor d'Indústria, Empresa i Treball

Aladir Pereira i Susana Silva, del pla de formació i ocupació de manteniment de mobiliari urbà

Javier Castro Gonzalez, peó de brigada de jardineria en pla de formació i ocupació

Darrera actualització: 12.02.2020 | 09:19