10 Ambaixadors i Ambaixadores més de l’esport calderí

Divendres, 7 de febrer de 2020 a les 00:00

Caldes de Montbui disposa de 10 ambaixadors i ambaixadores de l'esport per aquesta temporada 2019-2020. L'ajut i reconeixement s'ofereix per primera vegada a joves menors de 18 anys

La Sala dels Vitralls de Espai de Can Rius ha acollit aquest dijous la roda de premsa en la qual s’ha fet entrega dels diplomes a 10 esportistes que l’Ajuntament reconeix aquesta temporada com Ambaixadors i Ambaixadores de l’esport calderí.

L’edició d’enguany correspon a la 4a convocatòria d’aquests ajuts a esportistes individuals que, dobla la seva dotació total respecte a l’any anterior, passant de 2000€ a 4000€, i que s’ha obert per primera vegada a esportistes menors de 18 anys.

El motorista de motocròs elèctric Aran Ruiz-Castellanos, de 6 anys, i la patinadora Elna Francès, de 14, són l’Ambaixador i Ambaixadora més joves d’aquesta edició, que inclou un total de 10 reconeixements a esportistes individuals. Meritxell Velasco (Triatló), Vanessa Olmos (Atletisme), Marc Alonso (Mushing), Anna Puig (Rugby), Noel Forné (Triatló), Roger Hermosilla (Tir amb Arc), Jordi Torrejón (Triatló), Mercè Tussell (Triatló) completen la llista de persones que han rebut l’ajut aquest any, algunes de les quals repeteixen com Ambaixador o Ambaixadora i d’altres s’estrenen en el seu «càrrec».

     Núria Carné, regidora d'Esports

 Meritxell Velasco, esportista de Triatló

   Mercè Tusell, esportista de Triatló

Els 4000€ de dotació total d’aquest 4a edició s’han repartit entre les persones assignades que han rebut imports d’entre 330€ i 490€ segons els criteris establerts a les bases.

La roda de premsa celebrada aquest dijous, que ha presidit l’alcalde i ha comptat amb la participació de la regidora d’Esports Núria Carné i de la regidora de Turisme i Termalisme Carme Germà, ha consistit en el repartiment de diplomes als ambaixadors i ambaixadores, totes presents excepte Roger Hermosilla que està estudiant als EEUU.

Aquests ajuts als esportistes individuals va néixer l’any 2016 amb la participació de la regidoria d’Esports i la de Turisme amb 1.000€ cadascuna, per tal de donar suport a aquests esportistes del poble a canvi que allà on vagin a competir projectin els valors esportius i el nom de Caldes de Montbui.

Darrera actualització: 10.02.2020 | 09:20